Evžen je zpět v Ulici! Co když se ale nevrátil kvůli Blance?

Evžen je zpět v Ulici! Co když se ale nevrátil kvůli Blance?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Blanka se pokouší spojit s Evženem a netuší, že stojí dole před domem! Přiletěl však proto, že mu chyběla? Nebo ho k tomu vedly docela jiné pohnutky? Palčivou otázku řeší také Iva – jak se nekonfliktně vypořádat s Kaštanem? Hodně živo dnes bude i v bistru, a to díky podezřelým kalhotkám.

Proč Evžen přiletěl z Austrálie a na jak dlouho?

Blanka se Evženovi už od včerejška marně snaží dovolat. Je to snad znamení, že by za ním do Austrálie vůbec neměla jezdit? Během dne zkusí štěstí znovu – a konečně se zadaří! Evžen zvedne telefon. Blanka neváhá a nadšeně mu prozradí své plány. Potěšilo by ho, kdyby za ním přiletěla? Jistě, ale nejdřív bude zapotřebí zeptat se Adriany… Upřímně, zamilovaná zubařka asi doufala ve větší nadšení. Po ukončení hovoru se její pochybnosti ještě prohloubí, nebudou mít však dlouhého trvání.

Náhle někdo zazvoní u dveří, a když je Blanka otevře, krve by se v ní nedořezal! Příšerně se lekne, jakmile na prahu spatří právě Evžena! Chtěl ji překvapit, ačkoli jí tím asi zkazí plánovanou dovolenou, protože on sám se už do Austrálie vracet nechce. Neměl si tam s kým popovídat a cítil se ztracený. Blanka tak trochu doufala, že přijel kvůli ní. Než si to však stihnou blíže vysvětlit, přeruší jejich rozhovor Kristýna.

Evžen je zpět v Ulici! Co když se ale nevrátil kvůli Blance?  Foto: Pavel Gwužď / Nextfoto

Hypochondr Kaštan umí být pěkně neodbytný

Iva měla výčitky kvůli autonehodě, a tak Kaštanovi v dobré víře nabídla masáže zdarma. Tehdy ještě netušila, jaká příkoří jí to přinese. Kaštan se totiž rozhodl vyžívat její dobroty a zkušených rukou prakticky nepřetržitě, mnohdy dokonce bez předchozí domluvy. Nakráčí do salonu a naříká, jak ho všechno bolí. Proto se Iva uvolí vzít ho ještě před zákaznicí, kterou měla původně objednanou. Netřeba zdůrazňovat, že to dotyčnou paní pořádně rozčílí. Bude teď muset překopat celý svůj denní rozvrh! Tím však problémy způsobené Kaštanem zdaleka nekončí. Dotěrný pán naruší dokonce i rodinnou večeři Klímových a poté, co dostane hojivou mast zdarma, začne Ivě posílat zprávy ohledně zábalu. Teď už je to nepříjemné také Vítkovi.

Aféra kolem kalhotek v bistru vygraduje!

Mário předá nalezené kalhotky Vendule v domnění, že jsou její. Proč by se ale měla převlékat v kanceláři? Mění si snad Mário spodky, když přijde do práce? Samozřejmě, že ne! Když se k jejich diskuzi nachomýtne Lumír, vyjde konečně pravda najevo. Vendule se ani nechce věřit, co Lumír s Kateřinou prováděli tam, kde sedává a pracuje i ona. Aby byla situace ještě nepříjemnější, vtrhne do ní Vilma a dožaduje se vysvětlení. Naléhá tak dlouho, až Lumírovi povolí nervy a on v záchvatu hněvu začne mávat kalhotkami na celé bistro. Vilma si vše vyloží po svém, ostatně jako obvykle. Podle ní to Kateřina předem naplánovala, aby vrazila klín mezi Lumíra a jeho rodinu.

Lumča si mimoděk vybaví mámina bolestná slova o Světlaně, která ho včera opravdu zasáhla. Krom toho si vyčítá, že nezvládl Lexíkův první školní den. Jeho syn by měl vždycky dostat přednost před vším ostatním, a tak se Lumír rozhodne s Kateřinou trochu přibrzdit.

Zdroj článku:
  • autorský text