V tomto novém netflixovém dramatu najdeme známé herce hned z několika seriálů

V tomto novém netflixovém dramatu najdeme známé herce hned z několika seriálů
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V březnu se na Netflixu objeví thriller „Kapky“, který se ukazuje v traileru jako stylové a současně atmosférické dílo. A nejen atmosféra se vám zalíbí, prvotřídní obsazení je jako slaďoučká třešnička na dortu. Hrají tu totiž známé obličeje z „HIMYM“, „Perníkového táty“ či „Emily v Paříži“.

Marshall z HIMYM zcela nově

„Kapky“ se téměř výhradně odehrává v luxusním prázdninovém domě technologického miliardáře (Jesse Plemons) a jeho manželky (Lily Collinsová). Když manželé přijedou na krátkou dovolenou do nádherně odlehlého domu, jsou zcela překvapeni, když potkávají muže (Jason Segel), který se ho chystá vyklidit.

Obyčejné vloupání se změní v dramatickou situaci, když zpanikařený cizinec ohrožuje manžele zbraní, a nakonec je dokonce přiváže k židlím. Požaduje 150 000 dolarů, jinak je nepustí. Místo toho, aby miliardář předal (pro něj směšně malou) částku trýzniteli, začne šéf firmy zoufalého chlapa provokovat shovívavými poznámkami. Mezi trojicí se rychle rozvine psychologická hra, v jejímž průběhu se poměr sil a spojenectví znovu a znovu mění.

Osoby za filmem

Režisérem filmu je Charlie McDowell, jenž je také spoluautorem scénáře s Andrewem Kevinem Walkerem, oceňovaným autorem moderních klasik jako „Sedm“, „Ospalá díra“ anebo „8MM“.

Před kameru se mu postavili Lily Collinsová, Jason Segel a Jesse Plemons. Collinsová je McDowellovou manželkou a v současnosti je nejlépe známá ztvárněním titulní role v úspěšném seriálu na Netflixu „Emily v Paříži“.

Charakteristickou rolí Jasona Segela byl roztomilý Marshall Eriksen v dlouholetém sitcomovém hitu „Jak jsem poznal vaši matku“. Jessie Plemons zaznamenal svůj globální průlom jako televizní herec, konkrétně jako Todd Alquist v kultovním seriálu „Perníkový táta“.

Film bude mít premiéru 18. března, pouze na Netflixu.

 

 

Zdroj:

Zdroj článku:
  • www.csfd.cz