JLo, Britney Spears a mnoho dalších! Tyto celebrity si zahrály v oblíbeném seriálu Jak jsem poznal vaši matku

JLo, Britney Spears a mnoho dalších! Tyto celebrity si zahrály v oblíbeném seriálu Jak jsem poznal vaši matku
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
O hvězdné hosty nebylo v HIMYM nouze. Vždy se na pár epizod objevily nové postavy, které nám svým obsazením mnohdy vyrazily dech. Pojďme se podívat na ty nejzajímavější hosty seriálu Jak jsem poznal vaši matku.

Enrique Iglesias jako ten, jehož jméno nelze vyslovit

Když se Robin s Tedem rozešli, vydala se Robin do Argentiny, kde kromě vnitřního klidu a požitku z jídla našla i nového přítele Gaela, se kterým pak vyrazila zpátky do New Yorku. Jakmile se s Gaelem v podání charismatického zpěváka Enriqua Iglesiase vrátila, nikdo neměl problém s tím, jaký suvenýr si Robin z dovolené přivezla, tak jako s vyslovením jména Gael.

Heidi Klum jako Heidi Klum

Německá topmodelka Heidi Klum se v seriálu objevila ve 3. sérii. Ztvárnila sebe samotnou na večírku Victoria's Secret, na který se vydali Barney a Ted. Barney tehdy procházel lehkou existenční krizí a ze všech modelek na večírku, jen Heidi Klum měla pro chudáčka Barneyho pochopení.

Beznadějná romantička Abby v podání Britney Spears

Zatímco se Ted snažil přesvědčit doktorku Stellu, aby s ním šla na rande, na recepci seděla Abby, která se beznadějně zamilovala do něj. Ted o ni však nejevil zájem a Abbyiny zranitelnosti pak bezprostředně využil Barney. Britney Spears se tak objevila hned v několika epizodách, Abby se pak totiž rozhodla dát Barneymu co proto.

Oh, Katy Perry

V jedné epizodě, když se parta kamarádila s aktivistkou Zoe, představila Zoe Tedovi svou sestřenici. Jak se ale jmenovala, to už si z party nikdo nepamatoval, a tak jí říkali Honey. Katy Perry totiž ztvárnila tak naivní a hloupoučkou dívenku, že pokaždé co něco řekla, ostatní měli jen chuť říct: ,,Oh, Honey."

Rázné "ne" v podání Jennifer Lopez

"Samozřejmě, že jsi singl, koukni na sebe, couro!"

Tak zněl název knihy, kterou napsala životní koučka Anita, kterou si zahrála právě slavná JLo. Partě jí prakticky představila Robin, která jí zpovídala ve svém ranním pořadu. Smyslem zapojení Anity bylo potrestat Barneyho za to, jak neuctivě se k Robin po jejich rozchodu choval.

Tímto seznam rozhodně nekončí. V HIMYM se nárazově objevilo tolik dalších známých tváří, můžeme jmenovat například Alana Thicka, Boba Barkera, Nicole Scherzinger a mnoho dalších, ale o těch zase příště.

Zdroj článku: