Dnes večer v Ulici: Blanka se rozhodne letět za Evženem, Luděk chystá stěhování

Dnes večer v Ulici: Blanka se rozhodne letět za Evženem, Luděk chystá stěhování
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Franta se obává, že Dirk přemluví Skyler k návratu do Amsterdamu. Co by pak bylo s Chrisem? Adam využije Luďkovu nabídku ke společnému bydlení. Blanka by ráda navštívila Evžena v Austrálii, ale zatím mu o tom nechce říkat. Práce už zase překazí Gábininy plány s rodinou.

Vrátí se Skyler k Dirkovi?

Franta panikaří, protože mu Chris nezvedá telefon. Nedaří se mu dovolat ani jeho babičce a dědovi, s nimiž je chlapec na dovolené v Itálii. Co když je to kvůli Dirkovi? Co když tam za nimi odjel a Chrise unesl? Takového feťáka může napadnout cokoliv! Bára se snaží Frantu uklidnit, ale to se podaří až poté, co Chris zavolá zpátky a ujistí tátu, že je vše v pořádku – tedy kromě toho, že si na tobogánu odřel kolínko.

Franta se stále zlobí na Skyler, ale podle Aničky i Báry by se měl snažit s ní komunikovat a podpořit ji. Nechce přece, aby Chrise zase sbalila a někam odvezla, jako to udělala kdysi. Skyler však nic takového nezamýšlí. K Dirkovi se vracet nechce, jen bude muset zajet do Amsterdamu, aby si od něj vyzvedla věci. Franta se bojí, že ji při té příležitosti k návratu přemluví.

Adam se stěhuje k tátovi, Blanka chce do Austrálie

Blanka, Adam a Kristýna se snaží vejít do jednoho bytu a nepřekážet si. Záchranné lano jim hodí Luděk, když dětem nabídne, aby se jedno z nich nastěhovalo k němu. Koneckonců má nový byt jen sám pro sebe, i když je pravda, že Vanda by se tam ráda zabydlela. Šance využije Adam a hned se k tátovi přesune, aby měl více prostoru i klidu k učení. Blanka během dne přijde s nápadem odletět v říjnu na tři týdny za Evženem. Než mu tu skvělou zprávu oznámí, chce se nejdřív ujistit, že si to zvládne zařídit v práci. Musí vymyslet, jak během své nepřítomnosti obstarat zubní ordinaci.

U Luďka se chtěla místo Adama zabydlet Vanda, ale nevyšlo jí to, Zdroj: TV Nova

Upřednostní Gábina práci před výletem?

Gábina začíná cvičit a stane se kvůli tomu vděčnou obětí vtípků Šimona i Jirky. Dobrodružně naladěný major Herman navrhne, že by si mohli všichni tři vyrazit na výlet do přírody. Gábina nejdřív nadšeně souhlasí, ale pak jí plány překazí kolega z branže, který se ji rozhodne navštívit, aby si mohl osobně prohlédnout jednu kolekci. Jirka a Šíma tak budou muset zřejmě odjet na výlet bez Gábiny.

Zdroj článku:
  • Autorský text