Drbárna ze ZOO: Marika není nejsympatičtější postava, ale žít s Kamilem je dost velkým trestem

Drbárna ze ZOO: Marika není nejsympatičtější postava, ale žít s Kamilem je dost velkým trestem
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Denisa Pfauserová nemá v seriálu ZOO zrovna kladnou roli a její postava to má trochu jako na houpačce. Marika není úplně zlá, ale spíš naivní, často hodně otravná a možná i trochu nešťastná.

Herečka si od natáčení moc velkou pauzu neudělala. Tvůrci přiznali její skutečné těhotenství, takže mohla natáčet až do vysokého stupně těhotenství. V červnu loňského roku porodila holčičku a její absenci v několika epizodách diváci ani nezaznamenali. Stejně měl seriál letní pauzu. K natáčení se vrátila už na podzim a dceru si brala do šatny, kde se o ní starala její matka. Nemá tak časově náročnou roli jako třeba Eva Burešová, takže dokáže natáčení skloubit i s péčí o malé dítě.

V roli Mariky je teď manželkou Kamila (Jan Kopečný), což samo o sobě může budit soucit. Kamil už dávno není bezstarostný floutek. Rodiče jeho výchovu sice trochu zanedbali, ale s příchodem nevlastní sestry Dominiky má Kamil drsnou vojnu. A protože vlastně nic neumí a je závislý na rodinných financích, musí dělat nevlastní sestře poskoka, protože ta mu nic nedá zadarmo, a navíc ho pořád ponižuje, a to i před vlastní ženou.

Větší prostor by herečka v současné době pro svou postavu ani nechtěla, protože si chce užít mateřství a chápe, že tyto chvíle s malou dcerou až příliš rychle utečou. Na mateřství a na život má velmi osobitý názor:

Člověk by se měl pouštět právě do toho, čeho se bojí. Ale nesmí tlačit na pilu. Věřím, že každému dá vesmír to, co zrovna potřebuje – že to, co mám vědět, se dozvím.

Pětatřicetiletá herečka umělecké geny nezdědila. Rodiče i starší bratr jsou ekonomové. Ona ale čísla už v dětství vyměnila za dramatický kroužek a za tanec, který se stal její velkou vášní. Na DAMU se sice dostala, ale byla vyloučena a nemá na studium nejlepší vzpomínky.

Jak uvedla v jednom rozhovoru, nebylo to nic pro ni.

 Na téhle škole musí být člověk osobnost, mít ego a nenechat se jen tak něčím rozhodit, o což se někteří profesoři pokoušeli. Možná v nás chtěli vypěstovat odolnost proti stresu, proto nás někdy i trochu sráželi. Já jsem o sobě začala pochybovat, přestala jsem si věřit, chybělo mi sebevědomí.

Jako Marika by také mohla získat víc sebevědomí, nenechat se ponižovat od Dominiky a udělat si i pořádek v manželství, které Kamil bere jen jako nutné zlo. V posledních dílech se zapojila i do spolupráce s dvojčaty, a to by pro ni mohl být zdroj příjmů, aby nebyla na Kamilovi ve všem závislá.

Zdroje článku: