Problémové celebrity aneb komu skandální chování zničilo kariéru

Problémové celebrity aneb komu skandální chování zničilo kariéru
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Když jste celebrita, máte slávu i peníze a jste dost oblíbení. Chcete si tak užívat života. Někdy se to ale ale trochu vymkne z rukou. Komu ze slavných skandály zničily kariéru?

Charlie Sheen

Hvězda sitcomu Dva a půl chlapa pravděpodobně nemusela svou roli průšviháře Charlieho zase tak moc hrát.

Z úspěšného seriálu byl herec nakonec odejit kvůli svým problémům s drogami. Jeho postelí prošla řada žen včetně profesionálních pornohereček. V roce 2015 herec způsobil poprask, když přiznal, že je HIV pozitivní, což prý navíc četnému zástupu milenek tajil.

I když mu skandály značně pošramotily pověst a filmové produkce od něj houfně dávaly ruce pryč, herec se údajně rozhodl dát se znovu dohromady. Se svými závislostmi měl skoncovat již před několika měsíci a podle posledních zpráv se vzdal drog i alkoholu.

Paz de la Huerta

Americká herečka si zahrála v řadě snímků. Do její filmografie patří počiny jako Dlouhá cesta či Nelítostná rasa.

Kariéru mladé herečky však pošramotily bouřlivé večírky, kde nechyběly litry alkoholu a rvačky. Mluvilo se navíc o tom, že problémová hvězda má sebevražedné tendence.

V poslední době se o ní hovoří především v souvislosti s hnutím Me Too, herečka se přidala k hvězdám, které obvinily Harveyho Weinsteina, který ji měl znásilnit. Herečka si navíc stěžovala, že Weinstein proti ní zároveň vedl štvavou kampaň, která měla poškodit její kariéru a připravila ji o role.

Yvetta Kornová

V dětství měla našlápnuto k hvězdné kariéře a byla považována za velký talent. Teprve dvanáctiletá dívenka se poprvé objevila ve filmu Přijela k nám pouť. Už jako studentka konzervatoře zaujala také ve snímku Housata.

Právě filmové prostředí však bylo tím, které se jí stalo osudné. Všudypřítomnému alkoholu nedokázala mladá herečka odolat a propadla se do závislosti. K alkoholu se později přidaly i drogy. Šanci dal herečce režisér Tomáš Magnusek.

V roce 2013 už si ji vybral do svého seriálu Stopy života. Tehdy se Yvetta z osidel alkoholu vymanit nedokázala, Tomáš Magnusek však herečce dal opět šanci ve svém novém filmu Stáří není pro sraby, jehož premiéra by se měla odehrát příští rok.