Je Skyler dobrou matkou?

Je Skyler dobrou matkou?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
„Je Skyler dobrou matkou?” Tak přesně taková otázka zní u Klímů doma, kde Bára přenáší své velmi subjektivní pocity z Frantovy bývalky, která jí nečekaně vtrhla do života. Skyler je úspěšná, ambiciózní, sebevědomá i krásná. Cit pro mateřství jí ale docela chybí. Její syn Chris je rukojmím jejího nadšení pro práci, a proto nejvíce času tráví na tabletu. 

Práce má před Chrisem vždycky přednost

Skyler má pocit, že pokud by zastavila, nejspíš by jí utekla obrovská pracovní příležitost nebo šance vyniknout v jejím oboru, jímž je fotografování. Vůbec si ale neuvědomuje, že zatímco pracuje a pracuje, utíká jí to nejpodstatnější, a to je Chrisovo dětství. Málokdy Chrisovi věnuje plnou pozornost, spíše ho všude tahá, a to jen proto, že ho nemá kam dát. Na chvíle nudy, které Chris vedle své matky zažívá téměř neustále, je však připravena. Alespoň si to myslí.

V kabelce má vždy nějaké pastelky, omalovánky a snad všechny situace jistí tablet. Místo toho, aby si Chris hrál ve svém pokojíčku nebo v parku, lítá se svou matkou všude možně. A vzhledem k tomu, že pendluje i mezi Amsterdamem a Českem, nemá moc příležitostí k tomu, aby si udělal kamarády. A zatímco Franta Skyler neustále omlouvá, Báře je takové chování proti srsti. 

„Teď Bára Skyler překazila plány. Skyler si totiž myslela, jak velkou radost Báře nabídkou na procestované léto neudělá, v tom se ale spletla. Bára ji poslala k šípku, protože si nedokáže představit, že by byla chůvou na písknutí.”

Franta dříve Skyler nemohl ani cítit, ale teď s ní znovu nachází společnou řeč

A zatímco dříve Franta Skyler nemohl přijít na jméno, teď, když spolu tráví více času, své myšlenky obrací a Skyler až obdivuje. To je k vzteku hlavně pro Báru, která měla možnost poznat, co je Skyler zač. Podle Báry je Skyler příšernou matkou, která Chrisovi nevěnuje ani třetinu potřebné pozornosti.

Může si však myslet co chce, protože Franta Skyler začal omlouvat, a dokonce na ní nachází všelijaká pozitiva. To je dost velký obrat na to, jak ji kdysi nesnášel za to, co mu provedla. A tak to bledě vypadá spíše pro vztah Báry a Franty. 

Zdroj článku:
  • Autorský text