Úterý v Ulici: Kateřina couvá od společného bydlení s Lumírem a Šimon ochutnává Hynkovu medicínu

Úterý v Ulici: Kateřina couvá od společného bydlení s Lumírem a Šimon ochutnává Hynkovu medicínu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ani ve 4457. díle Ulice Lumír nebude moci pochopit, proč se k němu nechce Kateřina nastěhovat. Už pomalu sebral klíče vlastní mámě, chce bourat polovinu bytu, nebo se dokonce stěhovat. Ale ani kdyby se na hlavu stavěl, nic z toho by nepomohlo. Otázkou tedy zůstává, proč na vystěhování Ingrid tolik spěchala? Šimon už taky pomalu začíná zjišťovat, že u táty to také nebude moc růžové.

Na svůj věk a počáteční nadšení je Kateřina až trapně nerozhodná

Kateřina původně vypadala jako zralá žena, která ví, co chce a co se patří. Sama se angažovala ve věci Ingrid, s čímž ale narazila. Lumír jí to dokonce měl jednu dobu za zlé. Pro Ingrid a pro Lexíka to také lehké nebylo. Přesto se to nějak zařídilo. Ledy se hnuly a Ingrid vypadla z Lumírova bytu. Pochopila, že takhle by to dál nedělalo dobrotu. Když ale všichni předpokládali, že se Kateřina rychle nastěhuje, dost se přepočítali.

Kateřina zatím nechce u Lumíra bydlet. Neustále s sebou tahá všechny věci, jako by si snad k Lumírovi nemohla koupit alespoň náhradní hřeben a kosmetiku. I přes svá dřívější rozhodnutí a zralý věk se Kateřina cítí být pod tlakem. I diváci musí uznat, že už je to trapné. Na věčně zoufajícího Lumíra se už zkrátka nejde dívat.

Šimon se asi trochu přepočítal. Nebylo mu u mámy líp?
Šimon se asi trochu přepočítal. Nebylo mu u mámy líp? | Zdroj: TV Nova

Šimon už pochopil, že jednal zbrkle

Pokud si dříve Šimon myslel, jak to má u své mámy kruté, tak se přepočítal. Doteď to u táty ještě šlo. Pak ale Hynka a Dášu napadlo, že by jim vlastně Šimon, když už u nich bydlí, mohl pomoci s malým Tomem. Denně ho vyzvedává ze školky, což Šimonovi pochopitelně hatí všechny jeho plány. Jak si má udržovat vztahy se svými vrstevníky, když ihned po škole utíká vyzvednout svého nevlastního bráchu? Ani pak ale nemá pokoj. Čekají ho domácí práce i učení. Když tohle srovná s bydlením u mámy, musí uznat, že šlápl z louže do bláta. Ale kdo chce kam...

Zdroj článku:
  • Autorský text