Diskuze

Skutečný příběh za snímkem Chyť mě, když to dokážeš: Slavný podvodník operoval skutečné pacienty v nemocnicích

Skutečný příběh za snímkem Chyť mě, když to dokážeš: Slavný podvodník operoval skutečné pacienty v nemocnicích
Film Chyť mě, když to dokážeš s Leonardem DiCapriem a Tomem Hanksem v hlavních rolích vypráví skutečný a poutavý příběh Franka Abagnalea mladšího. Ten se již od svých 16 let aktivně účastnil nejrůznějších podvodů, díky nimž se stal inspirací i pro hollywoodské tvůrce.
Zpět na celý článek

Film Chyť mě, když to dokážeš s Leonardem DiCapriem a Tomem Hanksem v hlavních rolích vypráví skutečný a poutavý příběh Franka Abagnalea mladšího. Ten se již od svých 16 let aktivně účastnil nejrůznějších podvodů, díky nimž se stal inspirací i pro hollywoodské tvůrce.
Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

Kvíz: Honza málem králem - pohádka, která nás naučila, že peníze nejsou všechno
06.05.2024

Kvíz: Honza málem králem - pohádka, která nás naučila, že peníze nejsou všechno

Všichni o Honzovi říkali, že je hloupý, a to jen proto, že byl trochu pohodlnější než ostatní. Jakmile však něco začal, tak to dokončil. Připomeňte...

Tom Cruise ji ve filmu Válka světů nosil v náručí, dnes je Dakotě Fanning 30 let, ustála hvězdnou kariéru a touží po dítěti
26.08.2024

Tom Cruise ji ve filmu Válka světů nosil v náručí, dnes je Dakotě Fanning 30 let, ustála hvězdnou kariéru a touží po dítěti

Jak říká, je jen jediná věc na světě, kvůli které by pověsila herectví na hřebík. Mateřství má pro ni větší cenu než další herecké příležitosti,...

Plakát brankáře Pláničky pomohl přivést do Ulice jeho dceru. Ta si v seriálu i zahrála
17.05.2024

Plakát brankáře Pláničky pomohl přivést do Ulice jeho dceru. Ta si v seriálu i zahrála

Ulice dává příležitosti k mnoha zajímavým setkáním. Čas od času do některého z našich oblíbených příběhů zasáhnou např. známí influenceři, modelky,...

KVÍZ: Zavzpomínejte si na Tři veterány s naším kvízem pro pravé fanoušky
09.05.2024

KVÍZ: Zavzpomínejte si na Tři veterány s naším kvízem pro pravé fanoušky

Velmi zajímavá i lehce netradiční je pohádka Tři veteráni, která přišla na plátna kin v roce 1984. Od té doby patří k oblíbeným snímkům mnohých z...

Honeymoon – líbánky k nepřežití: Už první dny se rýsuje pro jednoho ženicha peklo. Má nevhodné jméno a nehygienické vlasy
21.08.2024

Honeymoon – líbánky k nepřežití: Už první dny se rýsuje pro jednoho ženicha peklo. Má nevhodné jméno a nehygienické vlasy

Na televizní obrazovky se žhavá reality show dostane 26. srpna, ale už dnes se můžete dozvědět mnoho zajímavých informací. Už teď si na platformě...

Ve středeční Ulici bude Vilda dělat dřepy a potyká si s Lumírem. Rozrušená Dušková má něco na srdci
04.06.2024

Ve středeční Ulici bude Vilda dělat dřepy a potyká si s Lumírem. Rozrušená Dušková má něco na srdci

Vilda se dává do formy, aby byl pro Vilmu atraktivnější. Začne se to negativně odrážet na jeho zdraví. Lexík vyjádří přání, aby se Burda stal jeho...

Prostřeno: Petržel považoval za pórek, křen za petržel. I takový umělec si troufne vařit před kamerou
05.05.2024

Prostřeno: Petržel považoval za pórek, křen za petržel. I takový umělec si troufne vařit před kamerou

V příštím týdnu budou ve velké míře předstírat vaření soutěžící z Ústeckého kraje. Ale i tentokrát se najde v pětici výjimka, která udělá jídlo tak...

Celebrity pod lupou: Brigitte Bardot vyměnila věčnou slávu za práva zvířat v době, kdy tento problém ještě nikoho nezajímal
09.07.2024

Celebrity pod lupou: Brigitte Bardot vyměnila věčnou slávu za práva zvířat v době, kdy tento problém ještě nikoho nezajímal

Právě o tom je unikátní dokument Brigitte Bardotová, rebelka s příčinou, který je v nabídce České televize 10. července večer. V roce 1973, na...

Pozvánka na léto s veřejnoprávní televizí
05.06.2024

Pozvánka na léto s veřejnoprávní televizí

Česká televize se rozhodla toto léto pojmout tematicky. Zaměřila se především na Francii, což má určitě spojitost s živými přenosy z OH v Paříži ...

Zítra v Ulici: Neúnosné dluhy ve čtvrtek semelou Mária i Vandu
04.09.2024

Zítra v Ulici: Neúnosné dluhy ve čtvrtek semelou Mária i Vandu

Svatba se blíží a současně s tím víc a víc rostou Máriovy průšvihy, které se ve čtvrteční epizodě konečně provalí před Jirkou Hložánkem, Lumírem a...

Diskutujte

Nejnovější diskutované