Diskuze

Skutečný příběh za snímkem Chyť mě, když to dokážeš: Slavný podvodník operoval skutečné pacienty v nemocnicích

Skutečný příběh za snímkem Chyť mě, když to dokážeš: Slavný podvodník operoval skutečné pacienty v nemocnicích
Film Chyť mě, když to dokážeš s Leonardem DiCapriem a Tomem Hanksem v hlavních rolích vypráví skutečný a poutavý příběh Franka Abagnalea mladšího. Ten se již od svých 16 let aktivně účastnil nejrůznějších podvodů, díky nimž se stal inspirací i pro hollywoodské tvůrce.
Zpět na celý článek

Film Chyť mě, když to dokážeš s Leonardem DiCapriem a Tomem Hanksem v hlavních rolích vypráví skutečný a poutavý příběh Franka Abagnalea mladšího. Ten se již od svých 16 let aktivně účastnil nejrůznějších podvodů, díky nimž se stal inspirací i pro hollywoodské tvůrce.
Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

Tento herec býval všude – ve filmech, seriálech i na divadle. Dnes ho poznají jen ti nejvěrnější
06.06.2025

Tento herec býval všude – ve filmech, seriálech i na divadle. Dnes ho poznají jen ti nejvěrnější

Dnešní mladí možná znají Jaroslava Satoranského jako Kubu z Krkonošských pohádek. Od té doby však tento charismatický herec trochu zestárl,...

V zítřejší ZOO nás čeká boj o život po pozření modré pilulky
12.05.2025

V zítřejší ZOO nás čeká boj o život po pozření modré pilulky

Marek konečně pochopil, jaký poklad mají v chůvě. Ta dokáže navodit v domácnosti pohodu, přestože to není její práce. Michal si myslel, že ho už...

Ze zákulisí Ulice: V maskérně udělali z Martiny Randové bílou paní kvůli dramatické scéně
09.05.2025

Ze zákulisí Ulice: V maskérně udělali z Martiny Randové bílou paní kvůli dramatické scéně

Martina Randová, z nekonečného seriálu Ulice známá jako Kateřina Dubovská, popsala pocity své postavy a důvody toho, že odkládala operaci žlučníku...

Nejkrásnější pár českého showbyznysu spojovalo něco víc než láska. Cibulková a Etzler si uměli životy zkomplikovat
04.04.2025

Nejkrásnější pár českého showbyznysu spojovalo něco víc než láska. Cibulková a Etzler si uměli životy zkomplikovat

Ona bývala téměř éterická bytost, která se musela poprat s nenávistí, podrazy i se závislostmi. Za zdmi psychiatrické léčebny měla klid na...

Dnes v Ulici: Lumír si vezme Kateřinu, Mário zažije aplaus a Žofka se cítí být odstrčená
01.05.2025

Dnes v Ulici: Lumír si vezme Kateřinu, Mário zažije aplaus a Žofka se cítí být odstrčená

Nastal čas, aby si Lumír sundal prstýnek od Světlany. Bere si totiž Kateřinu, která na svůj slib nezapomněla. První máj si užívají také Anežka s...

Tahle kráska z Ulice je těhotná. Září štěstím a vůbec netrpí nevolnostmi ani moc nepřibírá
02.06.2025

Tahle kráska z Ulice je těhotná. Září štěstím a vůbec netrpí nevolnostmi ani moc nepřibírá

Hvězda Ulice, krásná Natálie Holíková, pro TV Nova i na sociálních sítích potvrdila, že s partnerem čeká miminko. Za celou dobu těhotenství jí...

Tak takovou posilu nikdo na Farmě nečekal
10.07.2025

Tak takovou posilu nikdo na Farmě nečekal

Na Farmu se blíží nový pracant a ten teprve všem ukáže, co to znamená „vzít pořádně za práci“. Nebo že by to bylo jinak a Andrej, který se už v...

S kým žije Jan Hrušínský: Milostný trojúhelník na jevišti se změnil v pevné manželství a hluboký vztah
30.05.2025

S kým žije Jan Hrušínský: Milostný trojúhelník na jevišti se změnil v pevné manželství a hluboký vztah

Už v pěti letech stál poprvé na jevišti. Mladší syn Rudolfa Hrušínského, Jan Hrušínský, měl už tehdy talent, kterého později náležitě využil.

V pondělní Ulici se nám Vlastička zprotiví ještě víc a Erik si z přijímacího testu udělá omalovánky
13.04.2025

V pondělní Ulici se nám Vlastička zprotiví ještě víc a Erik si z přijímacího testu udělá omalovánky

Tajemnice Hanušková nadále vydává spekulace za neprůstřelná fakta, když komisi líčí, jak na služební cestě viděla Šplíchala v pokoji Blanky Vránové...

Nečekaná proměna známé tváře z Ulice. V roli modelky překvapila všechny
04.07.2025

Nečekaná proměna známé tváře z Ulice. V roli modelky překvapila všechny

Herečka Aneta Krejčíková se zúčastnila akce na podporu dětské psychiatrické kliniky. V rámci toho vystoupila na módní přehlídce a v rozhovoru se...

Diskutujte

Nejnovější diskutované