Nová řada klepe na dveře, ale jestli se nemůžete dočkat, Netflix zveřejnil maličkost pro každého

Nová řada klepe na dveře, ale jestli se nemůžete dočkat, Netflix zveřejnil maličkost pro každého
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Už si musíme počkat jen jeden den, než se 4. sezóna „Stranger Things“ dostane na Netflix. A streamovací služba nyní nejen oznámila překvapivě impozantní délku jednotlivých dílů, ale také nám všem poskytla na Youtube osmi minutovou návnadu.

Třešnička na Youtube

Jak to asi bude dál se Stranger Things? Díky trailerům již víme, že nás čekají nové příšery, nová dobrodružství, ale hlavně nečekaná překvapení. Pokud jste opravdu netrpěliví a nechce se vám čekat až do 27. května, kdy se na Netflixu objeví nová čtvrtá sezóna úspěšného mystery sci-fi seriálu, můžete začít hned – a to dokonce bez předplatného na Netflixu a zcela zdarma.

Prvních osm minut se nyní objevilo na Youtube. To sice jen v původní angličtině, ale i tak dokážete zachytit atmosfér (a především počátek) nové série, která bude delší než jakákoliv jiná. Jinak než u předešlých řad si tvůrci totiž tentokrát řekli, že fanouškům trochu přidají minutáž – a vzhledem k očekávané kvalitě jim za to vřele poděkují.

Nabouchaný konec

27. května 2022 bude nejprve zveřejněno prvních sedm epizod. Zatímco prvních šest mají ještě „normální“ seriálovou délku, bude již sedmá epizoda mnohem rozsáhlejší: čeká nás díl s délkou 98 minut – tedy délka celovečerního filmu!

Mimochodem, po těchto sedmi dílech musí být fanoušci znovu trochu trpěliví, protože dvě závěrečné epizody Netflix trochu brzdí: 8. a 9. epizoda vyjdou až 1. července – ale na ně si připravte volný večer. Podle oficiálního oznámení Netflixu bude 8. epizoda trvat 1 hodinu a 25 minut. 9. epizoda má trvat přibližně dvě a půl hodiny – což je zhruba tolik jako tři běžné epizody dohromady. To zcela určitě vynahradí dlouhou dobu čekání.

Zdroje článku: