Co zatím víme o Stranger Things 4?

Co zatím víme o Stranger Things 4?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Stranger Things jsou fenoménem poslední doby a není proto divu, že čekání na čtvrtou sérii je pro fanoušky nekonečné. Dnes už je zřejmé, že nové díly se na Netflixu neobjeví dříve než v roce 2022. Tak proč si nezkrátit čekání tím, že si zopakujeme, co všechno o nových dílech víme. Anebo ještě lépe, proč si o tom, co nás čeká, trochu nezaspekulovat?

Jak se bude vyvíjet příběh?

Podle útržků informací od členů štábu a záběrů z dostupných trailerů lze říct, že s většinou známých postav se setkáme i v nové sérii. Týká se to i šerifa Hoppera, kterého nám první teaser ukázal živého a zdravého, ale uvězněného v zajateckém táboře kdesi v Rusku. V dalších záběrech jsme ho ale viděli na svobodě s plamenometem v rukou. Máme se tedy určitě na co těšit!

Je pravděpodobné, že podstatná část příběhu se bude tentokrát odehrávat mimo Hawkins, a není tím myšleno jen Rusko.

Jisté je, že ať se hrdinové vydají kamkoliv, příšery z dimenze poeticky nazývané The Upside Down je ani tentokrát nenechají na pokoji.

Jedenáctka a ti ostatní

Možná vůbec nejzajímavější částí traileru je ta, která se odehrává v laboratořích vládní organizace, která to všechno spískala. V jedné z cel se totiž nachází Eleven. Jde o flashback nebo jí vláda objevila a znovu polapila?

Otázkou, která zaměstnává mozek fanoušků, je také to, jaký důvod měla absence některých významných postav v Traileru. Jak interpretovat fakt, že v traileru jsme neviděli Mikea ani bratry Byersovi?

Jako v každé sérii, i v této se setkáme s novými postavami. Zatím víme např. o ruském vojákovi, který se spřátelí s Hopperem nebo o nové postavě ze střední školy v městečku Hawkins, půjde o vedoucího místního klubu příznivců hry Dračí doupě.

Toho, co nevíme, je stále mnohem více než toho, co víme. Jedno je ale jisté již nyní: i čtvrtá série bude stát za to! Nezbývá nám ale nic jiného, než si počkat do příštího roku.

Zdroje: