Drbárna ze ZOO: Z dcery soudce Petra je chlupatá opička

Drbárna ze ZOO: Z dcery soudce Petra je chlupatá opička
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Když se nedávno Eva Burešová zmínila, že se těší na natáčení seriálu ZOO a také na děti, vypadalo to, že by se snad mohly vrátit do děje i děti, které nejprve jako chůva Viky a poté jako partnerka Petra vychovávala.

Kdo předpokládal, že dojde k návratu nejen Viky, ale i celé rodinky, bude asi zklamaný. Podle Adélky Hesové se zatím její návrat do seriálu ZOO nekoná, přestože malá seriálová hvězda doufá, že se tak stane.

V seriálu začínala jako šestiletá a za sebou měla už několik natočených singlů. Kromě natáčení ZOO zvládala i školu a také zkoušky na nový muzikál v Divadle Broadway.

Dcera bývalé moderátorky pořadu Top Star Mirky Hesové se rozhodně neztratí ani bez pravidelného účinkování v seriálu. Muzikál se vrací po pauze už v únoru, a tak se Adélka bude opět měnit v opičku v chlupatém kostýmu. Na ten si dnes už sedmiletá Adélka trochu stěžuje, protože je hodně teplý a během představení se v něm potí.

I přes další umělecké příležitosti se roztomilé holčičce po natáčení v seriálu ZOO hodně stýská. Dějová linka obou Petrových dětí byla ukončená neplánovaně, když musela odejít na mateřskou Eva Burešová, ale nikdo nechápe, proč se s návratem Viky zatím nic neví o zbytku její rodinky, o kterou tak dlouho musela usilovat.

Návrat Roberta Urbana je stále ve stádiu spekulací, a zřejmě dokud budou v jeho seriálovém bytě nájemníci, tak se do děje nevrátí. A podle slov Adélky pro super.cz je asi návrat v nedohlednu.

„Hodně se mi stýská. Je to mi to hrozně líto. Vždycky dostaneš roli a pak ji musíš ukončit. Co se dá dělat? Doufám ale, že se vrátíme. Ještě nevíme, ale doufám, že jo,“

odhalila své přání Adélka. Se svou seriálovou rodinou strávila přece jen kousek života a odchod oplakala. V některých epizodách měla i se svým seriálovým bratrem (Jakub Barták) poměrně hodně prostoru a šlo o příjemné zpestření.

Po ohlášeném návratu Terezy Brodské, její seriálové babičky, mohlo dojít i k situaci, kdy by se z „pobytu v cizině“ kromě Viky a narozeného syna vrátily i děti, které by žily s babičkou, ale asi ani to nebude nakonec řešení, které tvůrci pro odstavené postavy zvolili.

Možná s příchodem Stázky, nemanželské dcery Karla Rokla, bylo rozhodnuto, že dětí je v současné době v seriálu dost. Stázka má parťáka v postavě syna Vojty a po zoo se pravidelně pohybují děti Elišky a jejich kamarádka.

Zdroje článku: