Tvoje tvář má známý hlas: Kdo z českých umělců se odmítl zúčastnit a proč

Tvoje tvář má známý hlas: Kdo z českých umělců se odmítl zúčastnit a proč
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Show Tvoje tvář má známý hlas mnohým tuzemským tvářím nastartovala kariéru. Našli se ale i tací, kteří lukrativní nabídku odmítli. Kdo ze slavných to byl a jaký k tomu měli důvod?

Monika Absolonová

Slavnou zpěvačku oslovila produkce dokonce opakovaně. Muzikálová hvězda však vždy tvůrce známé show odmítla. Podle vlastních slov by náročné natáčení nezvládla vzhledem ke svým dětem, které jsou pro ni prioritou.

Zároveň sama zpěvačka připustila, že se na natáčení necítí ani kvůli angličtině, která je pro ni handicapem. Účast v soutěži si vyzkoušela „nanečisto“, když zpívala duet se svým kolegou Alešem Hámou.

Tereza Kostková

Podobný důvod měla pro neúčast v Tváři také známá herečka. Tu produkce oslovila dvakrát, Kostková však lukrativní nabídku nepřijala a nechala se přemluvit pouze na jednorázovou účast v porotě.

Připustila, že je show Tvoje tvář má známý hlas nad její možnosti. A zásadním problémem je zejména angličtina. Podle vlastních slov by se ve stanoveném limitu naučit anglickou píseň jednoduše nestihla.

Vojta Dyk

Vojta Dyk se v show objevil dvakrát, pokaždé na pódiu doprovodil svou dnes již manželku Tatianu Dykovou. Což mimochodem některé diváky poněkud nadzdvihlo ze židlí a obvinili herečku, že má protekci a že si s manželem dělají z pořadu rodinný podnik. Produkce se této kritice bránila slovy, že jednoduše je dvojice divácky atraktivní.

A proč že se do Tváře nechce samotnému Vojtovi? Zpěvák se k tomu nikdy oficiálně nevyjádřil, ačkoli bulvární novináři přišli s informací, že účast v show mu byla nabídnuta opakovaně.

Lucie Vondráčková

Zpěvačku oslovila produkce pouze jednou. Ona však byla v té době zaneprázdněna natáčením filmu. Navíc zkoušela v divadle muzikál Touha. Je tak nasnadě, že časově náročný projekt už by se jí do rozvrhu nevešel. Od té doby už tvůrci show Lucii Vondráčkovou neoslovili.

Je však velká šance, že se jí v příštích sériích nakonec dočkáme. Sama totiž pro média prohlásila, že by se projektu účastnila ráda. Nezbývá, než tedy doufat, že realizační tým si s nabídkou zpěvačku vyhlédne znovu.