Jak dnes vypadá a co dělá parádnice Karen ze seriálu Krok za krokem? Naletěla podvodníkovi, tak se raději věnuje charitě

Jak dnes vypadá a co dělá parádnice Karen ze seriálu Krok za krokem? Naletěla podvodníkovi, tak se raději věnuje charitě
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
I když Karen působila jako povrchní a trochu jednoduchá holka, zlá určitě nebyla a její rodina, a nakonec i diváci, ji měli rádi. Možná se ani moc nelišila od běžných děvčat jejího věku, pro které je krása alfou a omegou života.

Představitelka této dívčí postavy Angela Watsonová, se narodila 12. listopadu 1975 jako dcera farmářů v malém městečku v Illinois. Když ji bylo deset let, rodina se přestěhovala na jihozápad Floridy.

Tanec a soutěže krásy

Angela už ve třech letech prokázala velký taneční talent a vyhrála mnoho dětských talentových soutěží. Měla hezkou tvář, a tak ji matka vytrvale přihlašovala do všech soutěží krásy.  Brzy se stala v okolí známou tváří. Ve třinácti letech Angela zjistila, že mnohem zajímavější je pro diváky zpěv a začala v soutěžích vystupovat nejen s tancem, ale i se zpěvem. Nedlouho poté zkusila štěstí v modelingu a tam si ji všimla jedna z žen, které vyhledávají pro filmová studia nové tváře. Doporučila jejím rodičům, aby se odstěhovali do Los Angeles, kde bude mít děvče větší šanci na úspěch.

Její první příležitost byla v reklamě na řetězec McDonalďs, následovalo Doritos, IBM a GE. Po prvních menších hereckých příležitostech dostala roli Karen Fosterové, hezké, ale trochu povrchní a nepříliš bystré dcerky v sitcomu „Krok za krokem“.

Smůla a finanční problémy

Angela měla smůlu, že naletěla podvodníkovi, který se vydával za odborníka, schopného děvčeti zajistit přechod z dětské kariéry do dospělé tak, aby plynule navázala. Než si dívčiny rodiče uvědomili, že jde o podvodníka, Angela už byla oslněná „fantastickými sliby na hvězdnou kariéru“ a vlivu podvodníka podlehla. Během následujícího období ji její nový „agent“ poradil, aby zažalovala rodiče za to, že v nepřiměřené míře utráceli peníze, které si vydělala. Bohužel o ještě větší část peněz ji připravil i „agent“. Po dlouhých soudních sporech si mladá dívka vysoudila finanční náhradu.

Práce pro druhé

Po ukončení seriálu si Angela dodělala školu a stala se výraznou tváří společnosti, jež začala prosazovat tvorbu zákonů, které by chránily zájmy dětských umělců a založila si svoji společnost poskytující poradenské, účetní a právní služby mladým umělcům. Je také mluvčí organizace bojující za práva dětí a obětí domácího násilí, stará se o opuštěná a ohrožená zvířata a podporuje vozíčkáře a osoby, které se o ně starají.

Když se jí naskytne příležitost, zahraje si drobné herecké role, ale na popularitu postavy ze seriálu už nenavázala.

Podívejte se do naší galerie, jestli herečce její krása zůstala i dodnes. 

A jak dopadla Karenina sestra Dana Foster, zvaná "štěkna"?