Jak vypadá povýšená "štěkna" Dana Foster z Kroku za krokem téměř 20 let po natáčení? Dnes je z ní pěkná kočka

Jak vypadá povýšená "štěkna" Dana Foster z Kroku za krokem téměř 20 let po natáčení? Dnes je z ní pěkná kočka
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Seriál „Krok za krokem“ se na televizních obrazovkách objevuje od roku 1991 a postava Dany v něm byla od začátku až do poslední série v roce 1998, kdy byl seriál pro úbytek diváků ukončen. Stalo se to po vyhození Codyho, které, jak se časem ukázalo, seriálu neprospělo.

O Staci

Představitelka trochu nafoukané, inteligentní Dany se jmenuje Anastasia Love Sagorsky, a přestože se narodila v Pensylvánii (6. 6. 1975) má své kořeny v Rusku, což se odrazilo i na jejím jméně. Pro jeho složitost si Staci ve své herecké kariéře volila několik uměleckých jmen: Staci Keanan nebo Staci Love.

Staci vyrůstala jen s matkou a ta se rozhodla ze své dcery udělat hereckou hvězdu. Proto děvče už od pěti let vodila na všemožné konkurzy, nabízela do reklam v televizi i rádiu, až nakonec Staci dostala svou první hereckou příležitost v seriálu „My Two Dads“, který se točil v letech 1987 až 1990. Se svou známou tváří už neměla problém získat další roli v projektu „Krok za krokem“, který vypráví o životě jedné velké rodiny plné dětí.

O seriálu „Krok za krokem“

Seriál se po celém světě vysílá dodnes a je stále oblíbený. Staci se po jeho ukončení ještě sporadicky objevuje v malých televizních nebo filmových rolích, ale „Krok za krokem“ byl jejím nejslavnějším počinem. Vydělala si za roli Dany pěknou sumu peněz, což ji po ukončení seriálu dovolilo vystudovat uměleckou historii na prestižní škole.

Přísně střežené soukromí herečky

Ze soukromí herečky se toho moc neví, protože se už od dětství naučila chránit si své soukromí. Občas je k vidění v Zephyr Theatre v Hollywoodu, kde si ráda zahraje. V roce 2017 se vdala za hereckého kolegu Guye Birtwhistleho. Ráda si zahraje tenis a odpočívá u hudby Depeche Mode.

Vzpomínáte si také na Carol a Franka? Podívejte se, jak se za posledních 20 let změnili.