Bradley Cooper už má dost rolí hezounků –⁠ pro Netflix natáčí film, kde bude k nepoznání

Bradley Cooper už má dost rolí hezounků –⁠ pro Netflix natáčí film, kde bude k nepoznání
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Maestro – to je nově připravovaný titul pro Netflix, který bude mapovat život slavného broadwayského skladatele Leonarda Bernsteina a jeho manželky Felicie Montealegro, kterou ztvárňuje Carey Mulligan.

Cooper se předvede i jako šedovlasý muž v letech, na kterém maskéři odvedli velký kus práce a má dokonce i bílé ochlupení na rukách. Celý make-up je velice působivý a herec se změní k nepoznání.

Režie filmu se měl původně ujmout Steven Spielberg, který oslovil Coopera, aby mu nabídl hlavní roli. Herec v té době sbíral úspěchy za své první režisérské pokusy, psal scénáře a neměl chuť hrát. Nabídl Spielbergovi, že by si nastudoval materiál, napsal scénář a ujal se režie. Spielberg měl i tak hodně práce, a tak celý projekt Cooperovi předal a zůstal v roli produkčního.

Nakonec to byly čtyři roky práce, než byl Cooper hotový s přípravami a rozhodl se, že si nakonec přece jen hudebního velikána zahraje. A jako partnerku si vybral Carey Mulligan, o které tvrdí, že je to neuvěřitelně dobrá herečka.

Cooper má za sebou úspěch filmu Zrodila se hvězda z roku 2018. kde si pod vlastní režií zahrál po boku Lada Gaga. Film si odnesl 8 nominací na Oscara a cenu za Nejlepší původní píseň.

To na režijní prvotinu vůbec není špatné a očekává se, že film Maestro bude nepochybně stejně pečlivě připravený a natočený.

Bernstein je legendou ve světě hudebního divadla a proslavil se především hudbou pro West Side Story, která se na Broadwayi hraje od roku 1957. Na základě úspěchu v divadle vznikl v roce 1961 film, který se nedávno dočkal od Spielberga remake. Bernstein zemřel v roce 1990 ve věku 72 let.

Nový film Maestro bude mapovat příběh Leonarda a Felicie od setkání na večírku v roce 1946 přes dvě zasnoubení po 25leté manželství a 3 děti.

Kromě Spielberga film produkuje také Martin Scorsese.

Zdroje článku: