Léta bavili tím, že si sami nadělali co nejvíce bolestí. Teď nejenže mají film, ale taky se dostali na Netflix

Léta bavili tím, že si sami nadělali co nejvíce bolestí. Teď nejenže mají film, ale taky se dostali na Netflix
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
„Jackass 4.5“ je od tohoto víkendu k dispozici na Netflixu – ale pozor, nejedná se o ten samý film, který byl nedávno v kině. Jackass by nebyl Jackass, kdyby toho neměl v rukávu více, než bychom očekávali.

Ještě více Jackassu

Pokud byste si nyní pustili na Netflixu „Jackass 4.5“, nezískáte delší verzi filmu „Jackass forever“, jak si mnoho fanoušků původně myslelo. Ve skutečnosti jsou to totiž dva různé filmy. „Jackass 4.5“ se skládá především ze scén, které se nedostaly do „Jackass Forever“, a také z alternativních záběrů filmových kaskadérských kousků. No a aby film trval déle než jen hodinu, vyplnil se zbývající čas s pohledem do zákulisí a tvorby.

Výsledkem je, že „Jackass 4.5“ je jakýmsi doprovodným filmem k „Jackass Forever“. Je tedy lepší, pokud již znáte původní film, abyste si to mohli hezky spojit. Velkým problémem ale je: „Jackass Forever“ sám o sobě není dostupný na Netflixu – a v současnosti ani na žádné jiné streamovací službě. Ale to neznamená, že by problém nešel vyřešit.

Záchrana se blíží

Dobré je, že řešení problému nabídne samotný Netflix, a to ani ne za dlouho. „Jackass Forever“ se má objevit již 26. května na streamovací službě. Proto bude asi lepší si na něj počkat, abychom se mohli na oba filmy kouknout ve správném pořadí.

Kdo už „Jackass Forever“ v kině viděl, může samozřejmě bez problémů začít přímo s „Jackass 4.5“ na Netflixu. Všem ostatním můžeme jen doporučit počkat si na oba filmy. „Jackass 4.5“ bude na Netflixu k dispozici ještě pěkně dlouho a určitě nikam neuteče. Johnnyho Knoxvilla, Steve-O a další by to zcela určitě viděli stejně.

Zdroje článku: