Zombie akce na Netflixu – Nový seriál navazuje na známou filmovou řadu, zde je první trailer

Zombie akce na Netflixu – Nový seriál navazuje na známou filmovou řadu, zde je první trailer
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Pouhý rok po premiéře nejnovějšího dílu známé hororové franšízy „Resident Evil“, kde se především první film stal kultovním snímkem, se na Netflixu objeví stejnojmenný seriál navazující právě na tyto filmy. První trailer můžeme zahlédnout již teď na Youtube.

Děj ve dvou časových osách

V novém seriálu „Resident Evil: Lék“, jenž je založený na dlouholeté filmové řadě, hraje Lance Reddick jednoho z hlavních antagonistů původní videoherní série Alberta Weskera. Tamara Smartová a Ella Balinskaová ztvárňují mladší a starší verzi Weskerovy dcery Jade. V dalších, zatím neupřesněných rolích, se objeví Siena Agudongová, Adeline Rudolphová, Paola Nuñezová, Ahad Raza Mir, Connor Gossatti a Turlough Convery.

Zápletka nové série zůstala zatím utajená, ale upoutávka odhaluje, že show bude rozdělena do dvou různých časových os. V první, odehrávající se v roce 2022, se Jade stěhuje se svým otcem a sestrou Billy do futuristického New Raccoon City. Přestože její okolí působí zpočátku idylicky, Jade si pomalu uvědomuje, že její otec a společnost Umbrella Corporation, která provozuje New Raccoon City, skrývají nebezpečná tajemství. Druhá, odehrávající se v roce 2036, sleduje Jade prozkoumávající postapokalyptický Londýn a bojující o své přežití proti krvežíznivým infikovaným obětem celosvětové epidemie způsobené korporací Umbrella.

Série existuje již čtvrt století

Dříve byla původně počítačová hra základem pro šest celovečerních filmů produkovaných a režírovaných Paulem W. S. Andersonem, které měly premiéru v letech 2002 až 2016. Jenže tato série, v níž hrála Milla Jovovichová, nenásledovala dějové linie. „Vítejte v Raccoon City“, reboot s Kayou Scodelariovou a Tomem Hopperem, měl premiéru minulý rok, jenže recenze byly smíšené.

Netflixový seriál je veden Andrewem Dabbem, který je nejlépe známý svou prací na populárním seriálu „Lovci duchů“. Série videoher „Resident Evil“, která sleduje rotující obsazení hrdinů vyšetřující prohřešky společnosti Umbrella Corporation, debutovala již v roce 1996. Nový seriál dokazuje, že i o 25 let později je zájem o postapokalyptickou zombie-katastrofu velký.

Zdroje článku: