ZOO: Příští týden se pobavíme pastí na Charlieho a nečekanou událostí při nočním rybolovu

ZOO: Příští týden se pobavíme pastí na Charlieho a nečekanou událostí při nočním rybolovu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
A samozřejmě budou pokračovat mráčky v ráji a Sid se do svých citů začne nějak moc zamotávat. S Adamem se bude točit všechno kolem práce, a přitom Sid zjistí, že námluvy Sylvy Machyánové a Filipa jí vadí víc, než si dokázala až do tohoto okamžiku připustit.

Ke všem drobným hádkám, které musí Sid s Adamem v práci řešit, se přidá ještě starost s grantem. Grantová komise trvá na tom, aby další výzkum vedla Sid, protože byla v líhnutí nejúspěšnější. Jenže Sid je jasné, že jí žádný grant nevynahradí klid v práci i doma.

Tuší, že by trochu ješitný Adam nemusel nést úplně dobře, kdyby jako pokračovatelka jeho práce nakonec „slízla smetanu“ místo něj. Vedoucí funkce se vzdá ve prospěch svého miláčka, ale to se komisi moc nelíbí a hrozí reálná možnost, že zoo o grant přijde. Teprve po zásahu Edy a Sidonie se věc s komisí urovná. Jiná situace je však mezi Adamem a Sid. Bydlení v malém prostoru u Haďáka a neustálé Adamovo autoritativní chování v práci, Sid stále více nutí myslet na Filipa a jeho nekonfliktní a optimistickou povahu. Že by začala zpochybňovat svou volbu?

Raul a Danuše o několika společně prožitých dnech u rybníka přemýšlí dost často a oba také řeší, co se to vlastně na konci pobytu stalo a proč tak moc dávají váhu názoru Svobody, který Danuši nepříliš taktně naznačil, že Raula neuloví.

Když se náhodně po pár dnech potkají v zoo, rozhodne se Raul Danuši svůj postoj objasnit. Danuše však nemá moc času a musí odjet.

Tez a Izy nebyly ještě nikdy tak jednotné. Konečně fungují jako sestry. Ani jedna nechce opustit Dvůr a stěhovat se do Budějovic, ale jejich pocity Charlieho moc nezajímají.

Napadne je úplně jiná věc, musí zařídit, aby se samotnému šéfovi podvodnické bandy ze současného místa nechtělo stěhovat. A to jde pouze jediným způsobem. Charlie se musí zamilovat. Drzá majitelka psího útulku by mohla být právě tou ženou, kterou by mohli šéfovi dohodit. Jenže Charlie je hodně komplikovaný a možná půjde o nejsložitější plán, který zatím prováděly.

Jaro je asi cítit ve vzduchu, protože i Eliška bude řešit milostné vzplanutí. Ale tentokrát půjde o Matyho a Rózu, kteří už se ani nesnaží skrývat, že se mají rádi. Eliška je vystrašená, kam až by jejich náklonnost mohla zajít. Opět se na scéně objeví Břéťa a s heslem „Pomáhat a chránit“ a Elišce pomůže zkrotit vášně dětí.

Zdroje článku:
  • Press kit TV Prima,
  • autorský článek