Diskuze
Kvíz: Jak dobře znáte Lotranda a Zubejdu? Otestujte své pohádkové znalosti
Kvíz: Jak dobře znáte Lotranda a Zubejdu? Otestujte své pohádkové znalosti
Možná jste zmeškali
Kytice režiséra F. A. Brabce slaví 20 let od premiéry
Kytice je jedním z nejlepších experimentálních filmů, které kdy v Čechách vznikly. Na rozdíl od mnoha další se zfilmování literární klasiky zhostil...
Leonardo DiCaprio a jeho nejtěžší životní role ve snímku Revenant Zmrtvýchvstání (2015)
Každodenní studený vítr, zmrzlá krajina uprostřed ničeho, natáčení s drkotajícími zuby a 32 prestižních hereckých ocenění pro postavu lovce a...
Nová šichta (2020): Dokáže se propuštěný horník uchytit na trhu práce jako ajťák - nováček?
V roce 2017 zavřeli důl Paskov a stovky havířů byly ze dne na den bez práce. Jak si s novou životní situaci poradili? A je možné, aby se z horníka...
Jak dnes vypadá holčička ze známé vánoční reklamy na Kofolu a jak probíhalo natáčení
Snad všichni známe oblíbenou prasátkovou reklamu na Kofolu s malou kudrnatou holčičkou. Její představitelka Sandra Flemrová od natáčení už dost...
Konečně jsou na světě finální díly seriálu Vikingové a sága se po letech uzavírá
Televizní seriál Vikingové, který vytvořil Michael Hirst v roce 2013, je historickým dramatem založeným na legendárních příbězích skandinávského...
Jak vypadá Pepper v civilu a další zajímavosti ze světa American Horror Story
American Horror Story je pro milovníky hororových příběhů už kultovní záležitostí. První epizoda se odvysílala v roce 2011. Během let se toho „na...
Jak jsem poznal vaši matku dostane definitivně sequel: Jak jsem poznal vašeho otce doopravdy bude
Téměř nikdo tomu už nevěřil, ale teď je vše jasné: Spin-off sitcomu „Jak jsem poznal vaši matku“ se opravdu blíží. V novém seriálu „Jak jsem poznal...
Hnutí MeToo opět boduje: U natáčení intimních filmových scén bude přítomný profesionální koordinátor
Koordinátor intimních scén se stává oficiálním povoláním filmového umění. US Screen Actors Guild zavádí programový a profesionální registr pro tuto...
Proč se Julia Roberts od rána cpala pizzou aneb co jste nevěděli o filmu Jíst, meditovat, milovat
Kniha Jíst, meditovat, milovat od Elizabeth Gilbert se rychle stala velmi uznávanou a oblíbenou. Možná proto, že si tento neuvěřitelný příběh sama...
Velký přehled: Které osobnosti se objevily v show Zlatá maska
Show Zlatá maska byla založena hlavně na překvapení. Pod náročnými kostýmy nebylo možné známé osobnosti odhalit ani náznakem. Kdo se tedy během...