Diskuze

Kvíz: Jak dobře znáte Lotranda a Zubejdu? Otestujte své pohádkové znalosti

Před dubem, za dubem…Řízni, řízni, řízni…Nám se stalo něco překrásného…tyhle melodie už zlidověly. Vybavíte si ještě pohádku, ve které zazněly poprvé? Film Lotrando a Zubejda vznikl před více než 25 lety.
Zpět na kvíz

Před dubem, za dubem…Řízni, řízni, řízni…Nám se stalo něco překrásného…tyhle melodie už zlidověly. Vybavíte si ještě pohádku, ve které zazněly poprvé? Film Lotrando a Zubejda vznikl před více než 25 lety.
Zpět na kvíz

Možná jste zmeškali

Kytice režiséra F. A. Brabce slaví 20 let od premiéry
07.12.2020

Kytice režiséra F. A. Brabce slaví 20 let od premiéry

Kytice je jedním z nejlepších experimentálních filmů, které kdy v Čechách vznikly. Na rozdíl od mnoha další se zfilmování literární klasiky zhostil...

Leonardo DiCaprio a jeho nejtěžší životní role ve snímku Revenant Zmrtvýchvstání (2015)
04.11.2020

Leonardo DiCaprio a jeho nejtěžší životní role ve snímku Revenant Zmrtvýchvstání (2015)

Každodenní studený vítr, zmrzlá krajina uprostřed ničeho, natáčení s drkotajícími zuby a 32 prestižních hereckých ocenění pro postavu lovce a...

Nová šichta (2020): Dokáže se propuštěný horník uchytit na trhu práce jako ajťák - nováček?
30.03.2021

Nová šichta (2020): Dokáže se propuštěný horník uchytit na trhu práce jako ajťák - nováček?

V roce 2017 zavřeli důl Paskov a stovky havířů byly ze dne na den bez práce. Jak si s novou životní situaci poradili? A je možné, aby se z horníka...

Jak dnes vypadá holčička ze známé vánoční reklamy na Kofolu a jak probíhalo natáčení
27.12.2020

Jak dnes vypadá holčička ze známé vánoční reklamy na Kofolu a jak probíhalo natáčení

Snad všichni známe oblíbenou prasátkovou reklamu na Kofolu s malou kudrnatou holčičkou. Její představitelka Sandra Flemrová od natáčení už dost...

Konečně jsou na světě finální díly seriálu Vikingové a sága se po letech uzavírá
16.01.2021

Konečně jsou na světě finální díly seriálu Vikingové a sága se po letech uzavírá

Televizní seriál Vikingové, který vytvořil Michael Hirst v roce 2013, je historickým dramatem založeným na legendárních příbězích skandinávského...

Jak vypadá Pepper v civilu a další zajímavosti ze světa American Horror Story
03.02.2021

Jak vypadá Pepper v civilu a další zajímavosti ze světa American Horror Story

American Horror Story je pro milovníky hororových příběhů už kultovní záležitostí. První epizoda se odvysílala v roce 2011. Během let se toho „na...

Jak jsem poznal vaši matku dostane definitivně sequel: Jak jsem poznal vašeho otce doopravdy bude
29.04.2021

Jak jsem poznal vaši matku dostane definitivně sequel: Jak jsem poznal vašeho otce doopravdy bude

Téměř nikdo tomu už nevěřil, ale teď je vše jasné: Spin-off sitcomu „Jak jsem poznal vaši matku“ se opravdu blíží. V novém seriálu „Jak jsem poznal...

Hnutí MeToo opět boduje: U natáčení intimních filmových scén bude přítomný profesionální koordinátor
04.05.2021

Hnutí MeToo opět boduje: U natáčení intimních filmových scén bude přítomný profesionální koordinátor

Koordinátor intimních scén se stává oficiálním povoláním filmového umění. US Screen Actors Guild zavádí programový a profesionální registr pro tuto...

Proč se Julia Roberts od rána cpala pizzou aneb co jste nevěděli o filmu Jíst, meditovat, milovat
11.02.2021

Proč se Julia Roberts od rána cpala pizzou aneb co jste nevěděli o filmu Jíst, meditovat, milovat

Kniha Jíst, meditovat, milovat od Elizabeth Gilbert se rychle stala velmi uznávanou a oblíbenou. Možná proto, že si tento neuvěřitelný příběh sama...

Velký přehled: Které osobnosti se objevily v show Zlatá maska
18.12.2020

Velký přehled: Které osobnosti se objevily v show Zlatá maska

Show Zlatá maska byla založena hlavně na překvapení. Pod náročnými kostýmy nebylo možné známé osobnosti odhalit ani náznakem. Kdo se tedy během...