Dnes v Ulici: Miloš podle Evy tuneluje firmu a Kateřina asi neví, co chce

Dnes v Ulici: Miloš podle Evy tuneluje firmu a Kateřina asi neví, co chce
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Eva se podívá na účet, kde objeví hromadu záhadně převedených peněz. Usoudí tak, že Miloš zřejmě vytuneloval firmu a Vítek mu na to přišel. Lumír se zatím znovu chytne s Kateřinou, a to kvůli její touze po vlastním prostoru. Není schopna u něj ani přespat. Jeho přemlouvání vnímá jako nepříjemný nátlak.

Eva si myslí, že Miloš krade firemní peníze

Miloš se sice může snažit pravdu skrývat, ale jeho ženě stejně nic neunikne. Žádala ho, aby doplatil Karibik, ale protože ho zná, usoudí, že na to určitě zapomene. Navíc jí od něj nepřišly peníze na útratu. Sama se proto podívá na účet, kde zničehonic přistane 150 000 Kč. Částku však neposlala Eviva. Peníze přišly z nějakého tajného účtu, kam si je Miloš nechává posílat. Co když je vzal z firmy a Vítek mu na to přišel?

Holky by měly držet pohromadě, řekne Eva Ivě.
Holky by měly držet pohromadě, řekne Eva Ivě. | Zdroj: TV Nova

Anička raději vylíčí Evě, že Miloše včera viděla v krámku s tou paní z banky. Povídali si prý o firemních penězích. Eva chce za každou cenu zjistit, co se děje, ale Miloše se zeptat nemůže, protože by jí samozřejmě kecal. Nezbývá než se překonat a zeptat se Vítka nebo Ivy, i když teď mají tak příšerné vztahy.

Eva zamíří za Ivou. Omluví se jí a uzná, že se chovala jako kráva. Zjistila, že jí Miloš něco zatajuje, a potřebuje vědět, co to je. Iva jim však odmítne dělat prostředníka. Neprozradí Evě nic víc než to, že jí Miloš lže, ale na podrobnosti se už musí zeptat jeho. Eva na něho tedy uhodí v hospodě a on konečně přizná, že firma krachuje a s Vítkem ji dotují ze svého.

Šokovaná manželka prohlásí, že do Karibiku odletí s Miloškem a prolhaný Miloš může zůstat doma.

Kateřina se cítí být pod velkým tlakem

Kateřina si u Lumíra pochutnává na vídeňské kávičce se šlehačkou a všechno je sluncem zalité, dokud nedojde řeč na palačinky. Lumír je chce připravit tak, jak je má Kateřina nejraději, proto hodlá koupit její oblíbenou marmeládu. Ona ho ale zarazí sdělením, že to počká, protože v pátek stejně odjíždí do Děčína. Lumír by ocenil, kdyby dnes přespala u něj, aby si jeden druhého ještě alespoň chvíli užili, jenže Kateřina odmítne. Chce jít k sobě a v klidu se nachystat na cestu. Znovu to mezi nimi křísne kvůli rozdílným názorům na společné bydlení. Martina Lumíra chápe, ale Kateřina toho přece nechce tak moc. Vnímá to prostě jako tlak, který nemá ráda. Unavuje ji.

Zdroj článku:
  • Autorský text