Dnes v Ulici: Mezi Vítka a Miloše se postaví karibské slunce a Vendula se chechtá jako cvok

Dnes v Ulici: Mezi Vítka a Miloše se postaví karibské slunce a Vendula se chechtá jako cvok
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Vítek toho má akorát tak dost. Vadí mu, že Miloš klade na první místo svou karibskou dovolenou a na záchranu stavební firmy vůbec nemyslí. Vendula zatím s nechutí pozoruje, jak její manžel pomáhá Martině se stěhováním. Na Ájinu radu se začne trapně smát Jirkovým vtipům.

Karibský ráj, ze kterého Vítka už bolí hlava

Dušek dnes zase přijde za Ivou na masáž. Iva samozřejmě nelení – hned z něj začne tahat informace ohledně jakéhokoliv pokroku s Vítkovou a Milošovou situací. Dušek se domnívá, že by jejich klient mohl o své situaci klidně i lhát. Podle Vítka prý působil slušně a seriózně, ale jak jinak by také měl působit protřelý podvodník, pravda?

Vítek se v hospodě sejde s Ditou a řekne jí o Milošově situaci. Ví, že Dita mu nemůže prozradit žádné citlivé věci o svém klientovi, ale přesto z ní šikovně dostane vše, co potřebuje vědět, aniž by mu vlastně cokoli pověděla. Vítek si potvrdí nejhorší obavy – Milošovi opravdu podstatně více záleží na dovolené v Karibiku než na přežití jejich společné firmy. Proč by tedy ale měl Vítek cpát vlastní peníze do něčeho, čemu Miloš už nevěří? Později se kvůli tomu hodně chytnou.

Miloš na cestě do Karibiku nekompromisně trvá. Má pro jeho manželství určitý význam. Vítek začne zvažovat, zda spolupráci s ním definitivně neukončit.

Miloš trvá na dovolené pro Evu.
Miloš trvá na dovolené pro Evu. | Zdroj: TV Nova

Rozchechtaná Vendula nebohého starostu akorát vyděsí

Martina se bude stěhovat do Peškova domu. Stačí jí jen zamrkat krásnýma očima a Pavel se hned nabídne, že jí pomůže odnést věci. Do své galantní akce zapojí také ochotného Mária. Vendula s Ájou si tak zatím mohou v klidu promluvit o tom, jak moc jim Martina leze krkem, a to hlavně Vendule. Ta se spontánně rozhodne vyzkoušet kamarádčinu radu a zakoukat se do pohledného starosty Hložánka. Když ho ale předchozího dne sváděla pohledem, bylo to nesmírně trapné. Měla by na to jít jinak, jenomže jak?

Ája jí znovu poradí, aby si s Jirkou našla nějaký společný koníček, třeba jízdu na kole. To je aktuálně jeho prvořadý zájem, jelikož se v okolí chystá budovat cyklostezky. Také by se prý měla smát jeho vtipům, o což se Vendula při první příležitosti pokusí. Bohužel z toho ale zase vzejde akorát pořádně trapná situace. Kdepak, tahle ženská flirtuje ještě hůř než nemotorná Bridget Jonesová.

Zdroj článku:
  • Autorský text