Nezradí Svatka Anežku znovu?

Nezradí Svatka Anežku znovu?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Po kauze se Štefanem, která je málem stála kamarádství, se Svatka s Anežkou opět usmířily. Naplno se pustily do ekologické olympiády a sklidily chvályhodný celorepublikový úspěch. Otázkou zůstává, zdali může Anežka Svatce opět věřit tak, jako jí věřila předtím, než ji Svatka zradila. Co když ji Svatka podrazí znovu? 

Anežka se Svatce svěřovala s láskou ke Štefanovi a ona s ním klidně začala chodit

Ne úplně přátelsky a taktně se zachovala Svatka k Anežce v souvislosti s jejím vysněným Štefanem. Štefan se Anežce líbil, a proto se o tomto zalíbení svěřila Svatce. Ta napřed dělala, co mohla, aby je dala se Štefanem dohromady. Plánovala jim společné akce, pomáhala Anežce nakupovat nebo se líčit.

Časem se však ukázalo, že se Štefanem směrem k Anežce nepohne ani o píď, a to z toho důvodu, že má oči pro Svatku. Jak s tím mohla Svatka naložit? Mohla Štefana dokonale uzemnit a odmítnout ho.

Chození s ním pro ni bylo lákavější než přátelství s Anežkou. To klidně pošlapala, když se Štefanem začala chodit.

Ještě nějakou dobu Svatka z Anežky dělala blázna, než se přiznala, že se Štefanem něco má. Respektive přiznávat se nemusela, protože je Anežka načapala v Coolně.

Snad by se Anežka ke Štefanovi měla více 

Po Svatčině zradě byla Anežka nějaký čas terčem urážek a posměchů ze strany svých spolužáků. Poté si vyzkoušela vztah s Čeňkem. Bohužel tento vztah však nedokázala více rozvést, a tak ho raději ukončila. Čeněk jí to dodnes má za zlé.

Možná ho trápí otázka, zdalipak by se Anežka ke Štefanovi měla více? Líbala by se s ním na chodbě? K tomu u nich ani nedošlo. Kopačky později dostal také Štefan. Jakmile se jej Svatka nabažila, zjistila, že jí holčičí aliance vyhovovala podstatně více. Teď se ale musí o dost více snažit, aby napravila to, co mezi ní a Anežkou pošlapala. 

Zdroj článku:
  • autorský text