Nejen 5. řada, ale i zcela nečekaný spin-off, o kterém ani Netflix ještě neví

Nejen 5. řada, ale i zcela nečekaný spin-off, o kterém ani Netflix ještě neví
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Po 1. části 4. řady Stranger Things nás čeká letos ještě 2. část aktuální sezóny a příští rok 5. sezóna. Poté je však konec – alespoň s hlavní sérií, ale tvůrci už pracují na nápadu pro spin-off. A ten je tak čerstvý, že ani Netflix o něm ještě neví.

Konec se blíží, ale ne tak úplně

Když je seriál tak neuvěřitelně úspěšný jako mysteriózní hit Netflixu Stranger Things, je nevyhnutelné, že budou zvažovány i možné vedlejší produkty. Především v případě, že formát není nekonečně natahován, ale má z příběhových důvodů jasně definovaný konec, jsou potřeba další nápady, aby se takový úspěch zúročil.

Extrémním aktuálním příkladem je Hra o trůny, kde se po konci série aktuálně vyvíjí hned několik odnoží. Ale i vesmír Stranger Things s námi pravděpodobně zůstane i poté, co samotný seriál skončí. A tento konec se blíží docela rychle, 1. července bude mít premiéru druhá část 4. řady a příští rok nás čeká poslední 5. řada. A co pak?

Velmi tajuplný spin off

Zatímco bratři Matt a Ross Dufferovi, kteří stojí za populární sérií, mohou mít plné ruce práce s rozjezdem závěru série, myslí také o něco dále dopředu. Když oznámili 5. řadu, uvedli, že v jejich příběhů zbývá „mnoho vzrušujících nápadů, které chtějí zrealizovat“, mezi ně patří „nové záhady, dobrodružství a nečekané hrdinové“.

Dále potvrdili, že aktivně pracují na spin offu Stranger Things – o tom však ještě nikomu neřekli, a to ani Netflixu. „Myslíme si, že každý – včetně Netflixu – bude tímto konceptem překvapen, protože je velmi odlišný,“ řekli bratři Dufferovi. Možný spin-off tedy bude něco úplně jiného, což komplikuje spekulace o tom, o čem to vlastně bude.

Ale s ohledem na oblíbenost seriálu je možné, že se již brzy dozvíme, jak to se spin-offem půjde dál.

Zdroje článku: