Prostřeno: Pánská jízda nebude až tak veselá, přestože u stolu a v kuchyni budou tentokrát komici

Prostřeno: Pánská jízda nebude až tak veselá, přestože u stolu a v kuchyni budou tentokrát komici
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
To, co pánům přijde vtipné, je často na hranici nevychovanosti. Pro hosty i hostitele plátí určitá pravidla, a to pánové naprosto ignorují. Možná „osobitému humoru“ rozumí jen oni. Často však jejich show klesá ke trapnosti a dramatičnosti.

Moderátor a stand-up komik Petr Cerha se představí v pondělí

Komik, který vystupuje pod přezdívkou Nasty, diváky i hosty přivítal u sebe doma, v krásném moderním domě, a vsadil na své oblíbené recepty – fchancouzský sýchr ži ma pél slaninách, polévku, bumbrdlík s mámou a batátou a proteinové volanty mázlý ňaminou.

Po přečtení nikdo moc neví, co se na ně chystá a co najdou na talíři. Když se komická sestava setká u stolu, dojde nejen na nadšené vítání, ale šetřit se tahle parta rozhodně nebude. Tigran vrátí hlavní chod ve chvíli, kdy mu hamburger olízne Nastyho pes, a Arnošt se bude dost drsně vyjadřovat o dezertu, který mu vůbec nechutná – a nebojí se to říct nahlas.

V úterý vaří Karel Hynek

Předtím, než se stal stand-up komikem, pracoval jako opravář autobusů, referent dopravy, obchodní zástupce, operátor call centra, team leader call centra, manažer prodejního oddělení a školitel prodejních dovedností. Baví ho lezení na stěně. Rád hraje poker a jezdí na inline bruslích. I Karel hosty pozve k sobě domů, kde ale bydlí čerstvě – pojede se do vesničky ve středních Čechách do Karlova malého domku pro jednoho.

Karel se ukáže jako nadšený kuchař, když slibuje toto menu: domácí škvarková pomazánka, domácí chléb, krkonošské kyselo, uzený pstruh z venkovní udírny, domácí chléb, zeleninový salát a buřty na pivu.

V hlavní roli menu bude tedy domácí chléb, který se bude podávat rovnou ve dvou variantách. Pstruh bude čerstvě vylovený a s udírnou Karlovi pomůže kamarád. Ani dnes nebude z dezertu Arnošt nadšený. Zato zábava všechny potěší – kluci se půjdou podívat na veterány.

Středa patří vystudovanému alternativnímu herci Danielu Černochovi

Daniel rád hraje fotbal a stolní tenis. Baví ho domácí kino a vaření. A je tak trochu podivín. Celý týden nosí stejné oblečení, které má nakoupeno ve více kusech. Danielovy vtípky jsou často velmi výrazné, dodržuje bezlepkovou dietu a sám o sobě tvrdí, že je „čilmaster“. Na své vaření se ale náležitě připraví a servíruje studený předkrm, brokolicovo-špenátový krém, bezlepkové lasagne a crème brûlée.

Arnošt tentokrát bude s dezertem spokojen, zato mu nesedne hlavní chod. Lasagne konzumuje takovým způsobem, až se hostitel Daniel naštve a zbytek jídla mu sebere. Zábava bude sportovní – bude se hrát obíhačka v ping-pongu a vítěz dostane možnost nakrmit pavouka Matyldu, kterého má Daniel v kuchyni.

Čtvrteční soutěžní večeři připraví největší kritik týdne Arnošt Frauenberg

Ten, než se stal stand-up komikem, podnikal, byl ředitelem, fotbalistou, pracoval jako řidič nebo automechanik. Humor má ze všeho nejraději – žádné jiné koníčky nemá, nesnáší je a nechápe, proč někoho něco zajímá. A když se má popsat, tak neví, jen tvrdí, že je bezcharakterní. Arnošt hosty také pozve k sobě domů a připraví menu plné hádanek: Hernándezova patička jako předkrm, polévka bude Pepkova silová elektřina bez krutonů, jako hlavní chod vymazlená našťouchaná influencerka jako lusk a jako dezert suspenzor Alessandra Del Piera.

Jenomže Arnošt nebude stíhat a vůbec se mu nebude dařit dezert. Ten nakonec udělá v náhradní variantě a celý večer se bude pořád na něco čekat. Arnošt se ani nestihne převléct z růžových tepláků, ve kterých vařil a které si prý půjčil od dcery.

Poslední hostitel se jmenuje Tigran Hovakimyan

Předtím, než se stal stand-up komikem, pracoval jako učitel autoškoly a pracovník Velvyslanectví Malajsie. Tigran rád natáčí a stříhá videa. Chodí na box, na procházky a dívá se na filmy. I on hosty pozve k sobě domů, kde jim připraví arménský durum, zeleninovou polévku, lasagne a dezert Éclair.

Lasagne budou tentokrát z kuřecího mletého, ale ani tak Arnošta neoslní. Během vaření bude Tigran pod občasným dohledem manželky, která bude za kamerou kontrolovat jeho kroky. Jako zábava se bude hrát poker a všichni budou hlavně zvědaví, kdo to vyhraje.

Zdroje článku:
  • Press kit FTV Prima,
  • Autorský text