Hvězdy Ulice na cestách: Nechte se inspirovat krásnými místy jako stvořenými pro úžasnou dovolenou

Hvězdy Ulice na cestách: Nechte se inspirovat krásnými místy jako stvořenými pro úžasnou dovolenou
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Oblíbenci ze seriálu Ulice si užívají zasloužené herecké pauzy a letních prázdnin plnými doušky. Jedni si mohou dovolenou již odškrtnout, druzí stále ještě nasávají čerstvý vzduch na horách či u moře. Vydali se na krásná místa.

Jan Holík, představitel oblíbeného majora Jiřího Hermana, popadl svou ženu a děti a vydal se s nimi na Mallorcu. Podle videí, které s radostí sdílel s fanoušky Ulice po dobu své dovolené, se zdá, že se vydováděl skutečně dosyta, možná více než jeho vlastní děti. I muži mají své dny a dokážou se radovat jako malí kluci. 

 

To Vanda, tedy Kristýna Hrušínská, s rodinou doma také nesedí. Naopak si dopřává pestré a zážitkové prázdniny. Brázdila divoké vody, užívala odpočinku, zdobila chorvatské pláže a vyrazila po krásách slunné a po všech směrech bohaté a štědré Itálie. Co myslíte, prozradily jí hvězdy, co se stane s touto věží v Benátkách?

Jan Mansfeld, známý coby nevyzpytatelný milenec vdané Karly Marečkové ukázal, že i když v seriálu předvádí spíše psychopatické kousky a často mění názory, v soukromém životě je to sympaťák, který si ze sebe umí udělat legraci.

Ani Ondřej Studénka jako Prokop Junek se nenechal zahanbit a fanouškům Ulice poslal vzkaz a zahrál vtipnou scénu kopírující jeho současný seriálový stav a odjezd do Portugalska za bývalou přítelkyní, kdy se s tou nynější, učitelkou Magdou, nerozloučil zrovna v dobrém.