Ulice: Co se bude dít v nové sezóně?

Ulice: Co se bude dít v nové sezóně?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Pro seriálové hrdiny Ulice prázdniny již začaly. Konec jejich osudů byl tentokrát smutnější, než jaký by si diváci a divačky jistě přáli. Co tedy nová sezóna? Bude veselejší?

Ulice je hlavně o mezilidských a partnerských vztazích. Člověk by tak před velkou prázdninovou pauzou očekával alespoň nějaký ten happy end. Když si však zrekapitulujeme, jak příběhy jednotlivých hrdinů dopadly, nic moc veselého se na tom najít nedá, a tak není divu, že ze strany fanoušků a fanynek tohoto nekonečného seriálu, který s nimi žije téměř každý den, přišlo zklamání.

Vždyť by měl seriál zrcadlit i skutečné životy a příběhy lidí, které by se mohly stát každému z nich. A v životě se přece nedějí jen smutné a dramatické věci. 

Evžen a Blanka

Evžen odjel do Austrálie, ale s Blankou si definitivní sbohem neřekli. Naopak zůstávají v kontaktu, ale jako kdo? Jako blízcí přátelé? Jako bývalí milenci? Nebo jako lidé, kteří se milují a počkají si na sebe, než se Evžen vrátí? A vrátí se vlastně ještě někdy? Divačky jim přitom již delší dobu drží palce a přejí si, aby se k sobě konečně vrátili. Zatím to však vypadá, že nové díly Ulice budou bez Evžena. 

Karla a Štěpánek

Tahle šílená love story byla dramatická od začátku až do konce. Ano, vdaná Karla nakonec našla tu sílu a poslala Štěpánka k vodě, ale jen proto, že chtěl být jen s ní. S jejími dětmi jaksi nepočítal. Karla se tak pomyslně vrací ke své rodině a manželovi, kterého chtěla opustit, aniž by se někdo z nich (Kryštof, Věra, Luboš, děti) cokoliv dozvěděl.

A ti, kdo to vědí, budou mlčet. Tedy až na Štěpánka. Toho se diváci ani v další sezóně nezbaví. Nenechá si líbit, že ho Karla tak ponížila a začne vydírat, provokovat a vyhrožovat pravdou. 

Lumír a Kateřina

Kateřina sice také odcestovala na delší dobu pryč, ale jistě se do Ulice vrátí. Alespoň na pokračování příběhu těchto dvou se můžeme těšit. Trvalo jim dlouho, než se dali dohromady, a když jsou teď spolu, nemají zase to štěstí se sblížit a být o samotě, jak by si oba tolik přáli. V nové sezóně se však určitě oba dočkají. Zatím to tak vypadá, i když se jejich chvilka neobejde bez komplikací. 

Gábina a major Herman

Tak tomuhle páru diváci, a hlavně divačky hodně fandí. Jiří Herman je skvělý chlap s velkým CH, o kterého se Gábina může opřít. Také jí ale chvíli trvalo, než přišla na to, že ho od sebe nemá odhánět. Major má však tvrdý výcvik nejen z policejní praxe, a tak se Gábiny jen tak lehce nevzdal. A vyplatilo se. Gábina zápasí s vážnou nemocí, ale zdá se, že i do jejich vztahu vkročí trocha té radosti a sblížení. 

Zdroj článku:
  • Autorský text