Bára Mudrová z Ulice od narození syna výrazně zhubla. Čelí body shamingu

Bára Mudrová z Ulice od narození syna výrazně zhubla. Čelí body shamingu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Představitelka Áji z Ulice vyrazila s rodinou na ostrov Bali. Po zveřejnění fotografie v plavkách se na ni ale snesla vlna kritiky, a to kvůli vyzáblému tělu. Herečka hodně zhubla po porodu syna a nyní žádá lidi na sociálních sítích, aby se k sobě chovali slušně a zdrželi se nevhodných komentářů.

Andělská mrcha Ája se proměnila v anděla

Bývaly doby, kdy Ája Holoubková platila za největší prohnanou potvoru Ulice. Snad nikdo ji neměl rád, tedy kromě Mária, který na to šeredně doplatil. Naštěstí pro něj se však Ája od základu změnila. Z vypočítavé mrchy, které záleželo jenom na úspěšné kariéře a budoucnosti v přepychu, se stala starostlivá partnerka i máma, upřímně milující svou rodinu. Nikdo by si zřejmě nepomyslel, že skutečně najde zalíbení v Máriovi nebo že se její nejlepší kamarádkou stane Vendula z bistra. Ale ano, tak tomu dnes skutečně je – Ája se raduje z idylického vztahu, plánuje s Máriem svatbu a ochotně pomáhá Vendule v otázkách flirtování.

Ája a Vendula jsou teď nejlepší kamarádky.
Ája a Vendula jsou teď nejlepší kamarádky. | Zdroj: TV Nova

Bára Mudrová s rodinou objevuje krásy ostrova Bali

Představitelka Áji si momentálně užívá zaslouženou měsíční dovolenou v exotickém ráji na Bali, kam odletěla společně s partnerem a rozkošným synkem Kristiánem. Na sluncem zalité dobrodružství v prostředí zlatavých pláží a svěžích azurových vod se těšili a připravovali téměř celý rok. Zpočátku ale sympatickou herečku žádná velká idyla nečekala. Dostala totiž úpal a skončila na kapačkách v nemocnici.

Jak se ovšem zdá z profilu na Instagramu, její zdravotní stav je už mnohem lepší. Barbora Mudrová teď zahrnuje své sledující krásnými fotkami divoké přírody. Skály lemované průzračnou mořskou vodou, proslulá kaskádovitá rýžová pole… Takovou dovolenou by si chtěl dopřát každý z nás.

Zkusme být k sobě laskavější

Vedle rajské přírody však herečka zveřejnila i několik vlastních fotek v plavkách či elegantních letních šatech. Těžko uvěřit, že v květnu loňského roku přivedla na svět synka. Vypadá naprosto úžasně, přesto se vedle milých slov dočkala i nepříjemné kritiky a neurvalých komentářů, jak uvádí také TV Nova.

„Od chvíle, kdy se narodil Kristiánek, jsem vlivem nevyspání, kojení, nošení malého, ale i kvůli nervům pomalu zhubla 10 kg oproti své předporodní váze. Starost kamarádů, kteří se ptali, jestli jsem v pořádku, vystřídaly neurvalost a kritika, které se strhly v komentářích a soukromých zprávách tady na Instagramu po tom, co jsem sdílela fotky z Bali,“ napsala herečka na sociální síť. K tomuto vyjádření se jí následně sešla spousta povzbudivých reakcí a podpory.

„Zkusme být k sobě laskavější a vnímat, které komentáře jsou opravdu na místě. A jako není v pořádku přijít k někomu na ulici a říct: ‚Ty špekoune, zhubni!‘, stejně nevhodné je psát o kostrách, vyzáblinách, o špatném příkladu mladým holkám nebo o tom, ať se jdu pořádně najíst. Ani mně, ani nikomu jinému v podobné situaci takové komentáře nepomáhají. S body shamingem jsem se doteď setkávala úplně vzácně. U sebe i kamarádů. Ve škole při dospívání možná, ale nenapadlo by mě, že to bude aktuální téma v roce 2023 mezi dospělými lidmi.“

Zdroje článku: