Ája patří k nejlépe oblékaným postavám v Ulici, tak snad její šatník mateřství neovlivní

Ája patří k nejlépe oblékaným postavám v Ulici, tak snad její šatník mateřství neovlivní
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Barbora Mudrová, představitelka Áji z Ulice, je krásná žena. Není divu, že její postava v seriálu patří nejen k těm nejkrásnějším, nýbrž i k těm nejlépe oblékaným. Jenže teď je Ája na mateřské se Sofinkou – a to by její jindy bezchybný šatník ovlivnit mohlo.

Ája chodila hezky oblékaná už kvůli práci

Ája se v Ulici nepředstavila v úplně nejlepším světle. Kromě toho, že ji lze označit za nejlépe oblékanou postavu, si vysloužila také označení největší mrcha v Ulici. Pro úspěch, moc, peníze a postavení by Ája udělala cokoliv. Doslova šla přes mrtvoly. Pracovala pro radnici, spolčila se s Robertem Bláhou i s Radkem Mastným. Spolupráci hrála i na Lumíra Nykla, kterého však s Mastným podvedla.

Avšak ačkoliv byla Ája velkou mrchou, na Radka Mastného neměla, a tak jí přerostl přes hlavu. Kvůli vydírání Radka Mastného praštila do hlavy a ten málem přišel o život. Chybělo málo a Ája si šla sednout, díky těhotenství a mnoha výpovědím se však vězení vyhnula. Přestože Ája v Ulici nebyla dobrák od kosti, diváci si nemohli nevšimnout, jak jí to vždycky sluší.

Hezky oblékaná chodila i kvůli své práci na radnici, kde chtěla vždy reprezentovat. Slušely jí šaty, sukně i kostýmky. Není divu, že se do ní jednu dobu zakoukal také Matěj Jordán.

Mateřská by s její upraveností mohla zamávat

Jenže Ája už není tím člověkem, co bývala. Jako jedna z mála postav nekonečného seriálu se změnila k nepoznání. Po komplikovaném porodu, kdy málem přišla o život, se z ní stal lepší člověk. Porod a mateřství může ostatně přinést změny i do jejího šatníku. Zná to každá maminka. Kvůli nedostatku času nejsou maminky pokaždé tak upravené, jak by si představovaly.

Ája se sice od doby, co získala zpět srdce Mária Doubka, v Ulici neobjevuje. Podle informací zvenčí je totiž sama těhotná a brzy ji čeká to, co v Ulici jen hrála. Tak uvidíme, jak se na ní mateřství podepíše. Ve stejné době je těhotná také představitelka Alice Eva Hacurová. Je tak vidět, že s miminky se v Ulici roztrhne pytel.

Zdroj článku:
  • autorský text