Dnes v Ulici: Na Ivu předčasně dolehne syndrom prázdného hnízda, když jí Bára oznámí, že do Kodaně pojede

Dnes v Ulici: Na Ivu předčasně dolehne syndrom prázdného hnízda, když jí Bára oznámí, že do Kodaně pojede
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Možná zklamaná z předešlých vztahů a událostí, Bára si hodlá trvat na svém. Zrovna, když má vedle sebe zlatého Bruna. Ten však o Kodani nechce ani slyšet. Na povrch taky prosakují pomluvy o tom, že jsou Klímovi bez peněz.

Bára je rozhodnutá jít si za svým

Bára je znovu pevně rozhodnutá držet se své myšlenky. Jako předtím, když se rozhodla skončit se školou. Vítek byl tehdy striktně proti. Ale ona věděla, že ve fotografiích její budoucnost neleží. Teď ji ale vidí v Kodani. Daleko od Bruna. A vypadá to, že osud Bruna je jí úplně fuk. Bruno zažívá podobné období jako v minulosti s Janou. Nechce být hysterický, ale je. Nechce Báru vídat jen dvakrát za měsíc. Kdo má tohle vydržet celý dlouhý rok? Zároveň také nechce Báru přinutit, aby tuhle skvělou nabídku odmítla. Vždyť i to by se negativně podepsalo na jejich vztahu. Bára by pak mohla být frustrovaná a tohle Brunovi vyčítat.

Bruna napadne, že pustí Coolnu a odletí do Kodaně s ní

Pak Brunovi nejspíš adrenalin vytlačí z mozku myšlenku, že by vlastně mohl jet s Bárou. Vždyť co ho tady drží? Coolna? Jako barman může pracovat kdekoliv. Možná, že také opráší svůj grafický obor, který vystudoval. Na notebooku může pracovat odkudkoliv. Nakonec se oba zlepší v angličtině a budou mít jeden společný zážitek. To je koneckonců super nápad. Minimálně lepší, než nechat Báru odjet samotnou, nebo jí odjezd rovnou zakázat.

Bára novinku nadšeně oznamuje Ivě

Iva by se vážně mohla trošku sebrat. Je pořád zakaboněná, smutná a fňuká. A to i přesto, že má ve svém skvělém manželovi tak velkou oporu. Co by za to jiné ženy daly? Je jasné, že ji informace ohledně Bářina odjezdu rozhodila. Teď Báru neuvidí zase celý dlouhý rok. Z Ulice se vypaří společně s Brunem ve stejném stylu jako tenkrát Anežka Klímová. I o ní se však pořád mluví, a dokonce se v Ulici mihla. Že by s rodinou Klímových scénáristé počítali dál? Uvidíme, co si další sezóna přichystá. Každopádně na Ivu naplno dolehne syndrom prázdného hnízda. Naštěstí u nich zůstává bydlet Michal a koneckonců musí řešit i jiné věci. Například to, jak zaplatit nedávno nabytý dluh. Nebo jak zpracovat Peškem uloveného amura.

Kaštan si pustil pusu na špacír

Vítek s Ivou možná ani netuší, jak Peškův amur „doplaval” až na jejich kuchyňskou linku. Nemůže za to Peškovo štěstí na rybách, nýbrž Kaštan a jeho nevinné pomluvy. Bylo dobré rozhodnutí od Kaštana půjčku nebrat. Vítek to ví moc dobře. Kaštana zná jako své boty. Pod nízkým nebo vůbec žádným úročením by se skrývaly další nástrahy. Třeba častá přítomnost Kaštana u nich doma. Tu by Vítek nevydýchal. Nebo by měli tuhle jeho pomoc neustále na talíři. A tak mohou být rádi, že jeho touha říct o své nabídce i jiným lidem skončila jen rybou v jejich kuchyni.

Zdroj článku:
  • Autorský text