Nová postava v Ulici: V oblíbeném baru Coolna se objeví nový mladý barman

Nová postava v Ulici: V oblíbeném baru Coolna se objeví nový mladý barman
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Další influencer v Ulici, pomalu se nám z toho stává reality show plná lidí bez hereckých talentů, tedy podle názorů některých nekompromisních diváků. Mnozí jiní ale určitě uvítají příchod sympaťáka Petra Havránka, který moderuje i Backstage Ulice.

Pítr na scéně, i když asi dvě vteřiny

V epizodě číslo 4692, která na televizní obrazovky zamíří v úterý 30. dubna 2024, se v oblíbeném baru Coolna poprvé a zatím velmi krátce objeví nový mladý barman, náhrada za stejnojmenného mladíka, který nedávno zvedl kotvy a zamával Tonymu na rozloučenou po pouhých několika týdnech práce. Tvůrci to odůvodnili tím, že postava zatoužila dělat něco jiného a že drinky může nalévat a roznášet kdekoli jinde.

Ve skutečnosti se však Honzův představitel Martin Carev po své první pořádné zkušenosti před kamerou, kterou mu Ulice dala, rozhodl zamířit na pustý ostrov coby jeden z účastníků nové řady Survivora.

Na Martinovo místo tak nyní nastupuje rovněž známý soutěžící ze Survivora, a sice influencer Petr Havránek alias Pítr. Diváci TV Nova si ho nepochybně pamatují z další reality show Love Island a také z oblíbeného seriálu Ordinace v růžové zahradě 2, kde si v podstatě zahrál sám sebe. Kromě toho moderuje pořad Backstage Ulice, v němž bere fanoušky do zákulisí nekonečného seriálu.

V Ulici si vyzkouší roli číšníka a po prvních záběrech je prý rád, že zatím nic nerozbil nebo nevylil. Sám je zvědavý, jak se jeho příběh bude vyvíjet. Aktuálně o Honzovi víme jen to, že je to rozlítaný hoch, který si dělá, co se mu zlíbí, a potřeboval by trochu usměrnit. Dá se předpokládat, že Tonymu přivodí spoustu starostí, ale nechme se překvapit.

„Baví mě, jak hraje a jak se v tom vyžívá. Jako herec je šikovný. Myslím, že je to pro něj přínosné a zase se posunul o něco dál,“ prozradila Super.cz Petrova přítelkyně Gabriela Gášpárová, modelka, s níž se seznámil v show Love Island.

Z oblíbeného seriálu se bohužel stává reality show

U některých diváků to ale Petr Havránek bude mít zatraceně těžké. Stačí totiž zmínit slovo „influencer“ a vzduchem hned začnou létat předsudky. Nepomáhá skutečnost, že Ulice je poslední dobou něco jako přístav všech herecky nezkušených youtuberů, modelek a influencerů, kteří z nejrůznějších reality show přebíhají právě sem a kdovíproč tady dostávají šance se blýsknout.

Jako nic proti Pítrovi, ale do Ulice? To snad ne, ona už tak v poslední době stojí Ulice za prd a ještě to dorazí Pítrem.

Vzpomeňme např. na kratičký výstup modelky a influencerky Petry Beníškové z Love Islandu, jež se mihla v salonu coby Jitčina zákaznice. Kvůli ztuhlému krku prosila o masáž nervózní Ivu Klímovou. Nebo můžeme zmínit Adama Sedra, finalistu Love Islandu, jenž se připletl k natáčení divácky dost opovrhované autonehody, při které Iva srazila opilého mladíka.

„To snad ne,“ píšou zarytí odpůrci, ale kdo by se jim divil? „Jako z Ulice, na kterou se lidi dívají x let, uděláte nějakou reality show nebo co? Už nevědí, co by… Za chvíli se na to nebude dát dívat.“

Zdroje článku: