Příští týden v Ulici: Kolaps organismu, milostný trojúhelník, žádost o ruku a svatba s překážkami

Příští týden v Ulici: Kolaps organismu, milostný trojúhelník, žádost o ruku a svatba s překážkami
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Hana doplatí na svou lehkovážnost a míchání léků. Provinilá Magda se snaží držet dál od Soni. Pyšná manažerka Eva chce všem dokázat, že je něco víc. Vilda má na srdci něco, co šokuje všechny Nyklovy, a přípravy na svatbu Jirky a Gábiny stagnují.

Koktejl prášků si na Haně vybere daň

Příští týden se stane to, čeho se Vanda s Blankou obávaly. Hana ošklivě doplatí na svůj koktejl z pilulek proti stresu a úzkosti, bolesti a také na Parkinsonovu nemoc. Medikamenty předepsané různými lékaři se v takovém množství ukážou být děsivou zátěží pro její organismus. Kdo ji nakonec překvapivě zachrání a jak vážné to s Hanou následně bude? Jednalo se o pouhou náhodu, anebo se snad paní Šmýdová předávkovala zcela vědomě?

Milostný trojúhelník Magdy, Prokopa a Soni

Dočkali jsme se nečekaného. Magda a Prokop si kvůli Soně začnou dělat výčitky. Cítit se provinile kvůli někomu, kdo si to nezasluhuje a kdo by šel klidně přes mrtvoly, jen aby vždycky dosáhl svého, se zdá být poněkud přehnané, ale Magda je zkrátka příliš velká dobračka.

Vztahový trojúhelník dává zabrat i jí samotné, a tak se alespoň pokouší kolegyni vyhýbat a nedávat na sobě znát, že se něco děje. Čím víc se snaží, tím víc je ale nervózní z toho, že Soňa odhalí pravdu. Koneckonců asi nebude jediná, před kým se Prokopovo a Magdino tajemství provalí.

Magda se bude Soně radši vyhýbat.
Magda se bude Soně radši vyhýbat. | Zdroj: TV Nova

Eva ze sebe dělá něco víc a trápí Miloše

Eva Knoblochová vesele šplhá po kariérním žebříčku stále výš a touží se vyrovnat i své šéfové. Zřejmě si vůbec neuvědomuje, jak moc se svým blízkým mění před očima. Hraje si na velkou manažerku a podnikatelku, která si myslí, že je něco lepšího. Poslední povýšení jí pořádně zvedlo sebevědomí, ale jejímu manželovi zatím přináší jen samé starosti a zklamání. Tentokrát u něj Eva opravdu tvrdě narazí – a vlastně nejenom u něho. Proč ji najednou všichni odsouvají na vedlejší kolej a jaká událost Evu nemile překvapí, protože do její hvězdné kariéry ani trochu nezapadá?

U Nyklů se asi schyluje k žádosti o ruku

Pan Burda to docela zhurta bere. Během další z rodinných narozeninových oslav si pro Nyklovy připraví pořádné překvapení, zejména pro svou přítelkyni Vilmu. Nejdřív bude nenápadně vyzvídat, jak je na tom paní Nyklová z hlediska majetkových poměrů. Přímo na oslavě pak významně poklekne, z kapsy vytáhne krabičku z klenotnictví a před ohromenými svědky položí zásadní otázku. Jaké se ale dočká odpovědi od své vyvolené a také od zbytku rodiny?

Lumír bude asi prskat, až se Vilda vysloví.
Lumír bude asi prskat, až se Vilda vysloví. | Zdroj: TV Nova

Svatba s mnoha otazníky

Také u Gábiny se bude řešit veselka, do níž zbývá pouhý měsíc, a tak by správně měly být přípravy v plném proudu. Jenomže ani Radek s Milenou, ani soudce Herman, ba ani samotná nevěsta zatím nevědí, na čem jsou. Jediný, kdo má jasno, je ženich Jirka, který si slavnostní den se svou milovanou nemíní nechat nikým zkazit. Hodlá proto minimalizovat veškerá rizika a provést patřičná opatření. Těžko ale říct, jestli se dá vůbec nějak připravit na nevyzpytatelné rodiče. Co si vlastně přeje Gábina?

Zdroj článku:
  • Presskit Nova