Než šel Pepa zabojovat do reality show Survivor, zkusil si na deset dní přežít Výměnu manželek

Než šel Pepa zabojovat do reality show Survivor, zkusil si na deset dní přežít Výměnu manželek
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Pokud fandíte bandě hladových dobrodruhů v jejich cestě za vítězstvím a titulem toho nejmazanějšího a nejvytrvalejšího „Survivora“, Pepu si rozhodně v nové Výměně manželek nenechte ujít. Procento jeho fanynek se určitě výrazným způsobem zvýší.

Tentokrát si trošku Výměna manželek napravuje pověst, že v poslední době předhazuje divákům extrémně nepřizpůsobivé rodiny žijící na úkor státu a spíš, než kamery by se o tyto rodiny měly zajímat instituce chránící děti.

TV Nova zajímavě postavila vedle sebe rodiny, které žijí úplně odlišným životním stylem a prostředí, ve kterém se pohybují, je pro druhý pár jako z jiné planety. Přesto obě domácnosti dokázaly fungovat, nedocházelo k naprosto žádným třenicím a vyhroceným situacím. A nebyla to nuda. Pozorovat Angie z města, která si myslí, že krocan je přerostlá slepice, jak skočí do velkého hospodářství, byla hodně velká zábava a každý, kdo si nějaké ty BIO potraviny doma produkuje, moc dobře ví, jaká je to řehole.

Stejně dobře si vedla Věrka v Praze, kde nebyla dvacet let. Před Věrkou to chce opravdu smeknout, a to nejen za to velké hospodářství, které zvládne spolu s prací a rodinou opečovávat, ale i za to, jak bez studu skočila do světa modelingu a sociálních sítí. Na to by rozhodně každá žena po čtyřicítce nenašla odvahu.

A konečně se dostáváme k Pepovi, který se o Věrku, pokojskou z vesničky u polských hranic, vzorně staral. Trochu tím poopravil všeobecné mínění o mužích, kteří se živí tím, „že se prodávají“. Pepa je opravdu sympaťák a v Survivoru by se měl trochu více projevovat, protože by mu to určitě hodně nakoplo kariéru po ukončení reality show.

Pepa při soutěži v Survivoru
Pepa při soutěži v Survivoru | Zdroj: TV Nova

Pepa žije s Angie, která i přes svůj exotický vzhled předvedla, že si umí poradit i v odlišném prostředí, než je její svět, který s Pepou v Praze mají.

Do Výměny manželek šli hlavně proto, že mají trošku bouřlivější vztah díky jejímu temperamentu. Angie také vadí, že Pepa poměrně intenzivně holduje vínu, ale on tvrdí, že na jeho robustní postavu lahvinka vína nemá žádný vliv a že si dokonce dává víno na kuráž, když má focení nebo přehlídku. 

Věra byla po příjezdu do nové domácnosti trochu zaskočená svým programem, který nezahrnoval žádnou péči o děti. Bála se, že se bude nudit. Nakonec ani moc vařit nestíhala, protože byla v jednom kole. S Pepou, který ji povzbuzoval, si zkusila focení paruk, natáčení podcastu, lekci boxu a další věci, které influencerka a modelka Angie běžně dělá. Předvedla se i v hodně odvážném kostýmku, za což jí Pepa vysekl poklonu.

Věra ocenila, jak moc pozorný celou dobu byl, což rozhodně není samozřejmostí. To si nakonec uvědomila i Angie, když byla pryč. Po návratu byl urostlý Pepa trochu naměkko, protože Angie se vrátila s novinkou, že je šest týdnů těhotná (natáčelo se v listopadu). Jen nevěděla, jestli to pro jejího partnera bude novinka radostná.

Pepa se během rozhovoru zmínil, že děti chce, ale jen když si bude jistý, že budou mít život v úplné rodině. Sám se narodil šestnáctileté, příliš mladé matce a vyrostl u prarodičů. Pro své potomky by chtěl něco víc.

Nikdo se nemůže Pepovi divit, že je občas na ostrově u Hrdinů trochu naměkko a při zmínce o domově i ta slzička ukápne.

Zdroje článku:
  • Voyu,
  • autorský článek