Čtvrteční Ulice přinese kolaps, zlomené srdce a komické setkání s bývalým starostou

Čtvrteční Ulice přinese kolaps, zlomené srdce a komické setkání s bývalým starostou
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Zatímco Adam smutní kvůli nedostatku času pro Jarku, jeho sestře Kristýně se během dvojitého rande udělá příšerně zle. Co vězí za jejím záchvatem? Mezitím Žofka přemýšlí, jak dotěrnému Michalovi šetrně říct, že o něj nemá zájem. Martině se podaří oslnit Tondu Hložánka. Seznámí se i s Ingrid.

Adamovi chybí Jarka. Evžen mu zkusí pomoct

Adam se poslední dobou pořád jenom učí – tak moc, že ani pořádně nejí a nespí. Funguje pouze díky pravidelnému přísunu kávy. Navíc mu hrozně schází přítelkyně Jarka. Dnes už nevydrží a zavolá jí. Spontánně se rozhodne dopřát si pauzu a zajít s ní alespoň na jedno rychlé rande. Evžen se mu nabídne, že vezme mámu na víkend na statek, aby měli volný byt, ale Jarka nechce nic podnikat za Blančinými zády.

Po koncertě s přáteli Kristýna zkolabuje

Kristýna dnes vyráží na koncert společně s kamarádkou Petrou, jejím přítelem a dalším klukem, z něhož by se mohlo vyklubat víc než jen potenciální rande. Ať už to dopadne jakkoli, dívka je nadšená, že po dlouhé době zase podniká něco takového. Blanka jí ochotně přispěje penězi, přestože dcera odmítá. Sice už nestuduje, ale tenhle měsíc to ještě vážně řešit nemusí.

Kristýna se opravdu těší, oblékne si novou růžovou sukni a náramně jí to sluší. Po koncertě se jí ale v Coolně udělá špatně. Nemůže ani popadnout dech. Rozbolí ji hlava, sebere se a v panice uteče domů, kde se zhroutí na podlahu v záhadném záchvatu. Blanka s Adamem rychle volají záchranku. Co se vlastně stalo? Hodil jí někdo na koncertě něco do pití? Bude Kristýna v pořádku?

Jak vážné to s Kristýnou bude? Zdroj: TV Nova

Žofka odmítne Michala

Žofčin táta se zastaví za Ivou, aby jí dal kytici a omluvil se za včerejší scénu. Zdá se jí jako rozumný člověk, který se o dceru opravdu zajímá. Žofka se zatím sejde s Bárou v bistru, aby jí poděkovala za pomoc s fyzikou a možná se i domluvila na další pololetí. Do toho jí zavolá Michal. Je docela neodbytný, stále se snaží dívku přimět, aby s ním trávila čas. Jí se do toho očividně moc nechce, čehož si všimne i Bára.

Ano, Michal je fajn kluk a skvělý kamarád, ale chodit s ním Žofka vážně netouží. Podle Báry by mu to měla co nejdřív říct, protože si to zjevně špatně vyložil. Žofka tedy zajde ke Klímovým a pokusí se mu upřímně vysvětlit, že k němu nic necítí. Bohužel ho příšerně naštve. Po zbytek dne bude Michal nevrlý a otrávený. Ani starší sestra ho nerozptýlí. Vítek celou situaci kolem Duškových opakovaně probírá s Ivou. Syna, jenž se poprvé zklamal v lásce, zkusí otcovsky podpořit.

Přichází slavný Hložánek…

Tonda se v hospodě seznámí s Martinou Dubovskou a stejně jako Mário a Pavlík jí bude naprosto okouzlen. Zapřede s ní tak trochu směšný rozhovor o Itálii a pokusí se uplatnit svůj pověstný šarm. Takže ve výsledku před ním pobavená a vyplašená Martina raději uteče do bistra, kde si dopřeje bagetu a poklábosí se slaměnými vdovci Máriem a Pavlem. Později se z Málkova vrátí Ingrid a potyká si s Martinou. Ta pak navrhne tykání i Lumírovi, který s radostí přijme.

Zdroj článku:
  • Autorský text