Ulice: V čem našla Vanda společnou řeč s Kristýnou?

Ulice: V čem našla Vanda společnou řeč s Kristýnou?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Málokterý divák dával Vandě větší šance na to, aby se ve vztahu s Luďkem prosadila. Každý ji měl za chudinku, která v opravdovém světě vlastně ani neumí chodit. A hele, ona překvapila. Nejenže s Luďkem do této chvíle vydržela, nýbrž si u něho vybojovala velmi zvláštní postavení. Při tom všem mu ještě zvládne kecat do rodinných vztahů a pohybovat s nimi směrem k lepšímu. 

Kristýna, která Vandu doteď přehlížela, si s ní má nyní co říct 

Kristýna Voláková je teď v nezáviděníhodné situaci. Sekla se školou a chce žít po svém. V tom jí ale brání její rodiče, kteří si její budoucnost malovali i s vysokoškolským titulem. Jenže díky seancím, na které teď pravidelně dochází, získala Kristýna dostatečné sebevědomí, aby se postavila sama za sebe. Je pevně rozhodnutá, že s ní rodiče nepohnou ani o píď.

Těm tedy nezbude nic jiného, než nechat Kristýnu volně dýchat... Tedy jestli nechtějí, aby se od nich úplně odtrhla. Po rodinné bouři si do hospody Kristýnu pozvala i Vanda. Kristýna, ačkoliv jí to bylo divné, na setkání dorazila. Myslela si, že ji Vanda začne přemlouvat a tlačit na ni. To se však spletla.

Místo toho Vanda Kristýně vysekla hlubokou poklonu za to, že se nebojí jít svou vlastní cestou. Co by ona za to dala, kdyby byla v pozici Kristýny a kdyby jí bylo tak o dvacet let méně. S vědomostmi, které má teď, a s Luďkem v zádech by určitě naložila s firmou svého táty mnohem lépe. Na krku by jí teď nevisel tak obří dluh. 

Po Adamovi se teď Vanda nečekaně sbližuje i s Kristýnou. Vysekla jí poklonu a nabídla se, že jí sestaví zbrusu nový horoskop, který se bude koukat do budoucnosti. Podle Vandy by Kristýně mohly právě hvězdy pomoci se rozhodnout, čemu se chce v životě věnovat. A i přesto, že se Kristýna na hvězdy moc neupíná, její nabídku přijala. Je ráda, že je Vanda na její straně. Možná tak trochu čeká, že bude tlumičem mezi ní a rozběsněným tátou.

Vanda není úplně marná 

Ačkoliv nemá vlastní děti, ale moc by je s Luďkem chtěla, ukázala se být Vanda dobrou přítelkyní pro velké děti Luďka. Minimálně snaha se jí upřít nedá. Na Luďka má někdy až pozoruhodný vliv. Dokáže mu domluvit a co víc, zvládne zmírnit jeho vztek a prudké reakce. To ostatně ukázala u Adama. Když si Adam vzal do bytu svého táty Jarku a Luděk se pak rozhodl odejít z akce dřív, Vanda Adamovi dávala echo. Shodou blbých náhod však Adam telefon nezvedal.

Vasil Fridrich alias Luděk, zdroj: TV Nova

Když pak Luděk uviděl Jarku, bouchly mu saze. Vanda se pak ukázala být dobrou diplomatkou. Na Luďka dokonce zvýšila hlas a upozornila ho na to, že takovým chováním od sebe Adama jen odežene. Takový vliv na Luďka neměla ani Blanka. Jak to ta Vanda dělá? Ať už za to může její skvělá intuice nebo spojení s hvězdami, jde jí to parádně. Jen tak dál. 

Zdroj článku:
  • Autorský text