Odolají Pavlík a Mário pokušení v podobě atraktivní Martiny?

Odolají Pavlík a Mário pokušení v podobě atraktivní Martiny?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V Ulici se opět něco děje. Martina se jako lavina přiřítila z Itálie a lze od toho očekávat problémy. Na ty Martina zadělá hlavně Máriovi a Pavlovi. Svou krásou je totiž natolik okouzlí, že to nepůjde přehlédnout. Vendula a Ája se podle toho budou muset zařídit. 

Kdo vytrhne Pavla z opojení krásné Martiny? 

Scenáristé usoudili, že dost bylo stydlivého Pavla, který se po většinu času držel vždy opodál. Vytáhli ho na světlo tím, že mu do cesty připletli krásnou Martinu. Martina je novou postavou Ulice. Je to dcera Kateřiny Dubovské, která delší dobu pobývala v Itálii. Ale tam se něco muselo stát. Nejspíš se rozešla se svým přítelem. Prý tam podnikala. Prodala svůj podnik nebo svůj podíl? Ať už se tam stalo cokoliv, usoudila, že potřebuje být nějaký čas v Česku vedle své mámy.

Martina je krásná žena. Je nám jasné, co na ní Pavel vidí, ale podlehne? Zdroj: TV Nova

V Česku vyrostla a vystudovala. A tak nejspíš kvůli tomu usoudila, že dá svůj život dohromady nebo začne jeho novou etapu právě tady. To se ale příliš nehodí Vendule. Možná si říkáte, jak život Martiny souvisí s Vendulou? Hodně. Její Pavlík, který se vždy drží stranou, se do atraktivní Martiny zakoukal. Co může dělat? Je ženatý a má dceru Elišku. No úplně by stačilo, kdyby svou zamilovanost nedával před Vendulou tak okázale najevo. 

Takhle svého Pavlíka Vendula nezná. Odhodil všechny své dřívější zábrany a veřejně koketuje s Martinou. Už si toho všimlo i okolí, a tak Vendula zkrátka nemůže dělat, že to nevidí. Co ale udělá? Bude hysterická a udělá Pavlíkovi doma scénu? Zakáže mu s Martinou mluvit? To by bylo nejspíš hloupé.

Vendula vytáhne své ženské zbraně 

Vendula, která se poslední dobou nechala unést šarmem Jirky Hložánka, zřejmě nikdy nepočítala s tím, že přesně toto bude Pavlík za chvíli dělat jí. No to se podržte, Pavlík vtipkuje s Martinou a pohled na ni si nikdy nenechá ujít. Vendula se v přítomnosti Martiny začíná cítit nejistě. Aby také ne. Vždyť Martina je vyšší level krásy. Navíc je komunikativní a jistá sama sebou. Vendula zkrátka nemůže dělat, že nic. Ale co udělá?

Jednoduše opráší své ženské zbraně. Zatáhne do toho také Hložánka, ale ten nebude nic tušit. Pavlík si pak uvědomí, jaký poklad má doma a o co by mohl přijít. Navíc je v jeho zájmu, aby se co nejrychleji vzpamatoval. Martina může ocenit to, jak je sympatický. Na Martinu však Pavlík v reálu nemá. Šance mu ubírá i to, že je ženatý a má dítě. O něco takového nejspíš Martina nestojí. Ta míří mnohem výše.

A jak by vypadalo, kdyby dcera Kateřiny rozbila vztah Venduly a Pavla? To by Vilma nevydýchala a jejich dobře načaté příměří by tímhle jistě skončilo. Odolají tedy nakonec Pavlík a Mário pokušení v podobě atraktivní Martiny? V zájmu klidu doma by rozhodně měli! Chvilku to tedy nejspíš bude třaskavé... Ale pak se situace uklidní. Sami scenáristé nejspíš do cesty Martině připletou někoho, s kým začne tvořit pár. 

Zdroj článku:
  • Autorský text