Drbárna ze ZOO: Z Adama je milionář, z Filipa hlupák a Marek je trouba

Drbárna ze ZOO: Z Adama je milionář, z Filipa hlupák a Marek je trouba
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Sid konečně objevila existenci těhotenského testu. Jen s použitím má trošku problém. Po ránu se vydala z Adamova bytu do toho svého, aby si v klidu test udělala. Doma ji ale překvapil Filip, který zaspal. Když ve spěchu krabičku strkala do tašky, neušlo bystrému oku fotografa, co vlastně schovává.

Filip je tak přesvědčený, že je jeho tajná láska těhotná. Chce však mít jistotu. Tak odvážný, aby se zeptal, není, a tak si jde pro radu za kamarádem Pekařem. Ten se vyděsí a první, co ho napadne, je to, že Filip bude mít dítě s Machyánovou. To by bylo peklo! Filip ho však uklidňuje, že žádný malér nemá. Jen potřebuje zjistit, zda je jeho kamarádka v jiném stavu. 

Pekař mu poradí, ať ji vezme na panáka. Jestli je těhotná, určitě alkohol odmítne. Filip tak napochoduje do přípravny k Elišce a Sid s lahví rumu, ale moc úspěšný není. Holky nemají chuť popíjet v práci. Zamilovaný fotograf to nevzdává ani po práci, ale Sid odmítá pít drink i v baru. Tím má Filip jasno.  

Když potom v areálu ZOO vidí, jak se jeho vysněná žena hádá s Adamem, spojí si to s tím, co už považuje za jistou věc. Domnívá se, že Adam se chce zbavit zodpovědnosti k dítěti. Jako hrdina napochoduje k Sid, vyzná jí lásku a je připraven se postarat o ni i o dítě.  

Sid už má konečně o svém těhotenství jasno a oddechla si. Adam má zase nějaké tajnosti a je dobře, že šlo o planý poplach. To, co však Sid zaráží, je reakce Filipa. Netuší, kde přišel na její těhotenství a neshody s Adamem. Pro Filipa je to studená sprcha. Byl si téměř jistý, že uspěje, a zase nic. 

Úplně jiné starosti má Adam. Jeho výlet do divočiny přispěl k získání důkazů o smrti jeho rodičů. Nejenže se sám zbavil pochybností, ale i pojišťovna, která brzdila vyplacení životní pojistky, usoudila, že již nastal čas. Adama zastihne příjemná novinka v práci, a to zrovna v okamžiku, kdy se chystá za Sidonií Novotnou. Uvědomil si, že jeho plat v ZOO opravdu nemusí stačit k tomu, aby se dokázal v budoucnu postarat o svou rodinu. Rád by požádal Sidonii o lépe placenou práci v její firmě.  

Schůzku nakonec odvolává a po jednání s pojišťovacími agenty zjišťuje, že z pojistky dostane 10 milionů. S novinkou chtěl počkat, až bude peníze mít u sebe. Sid ale slyšela o zrušené schůzce s babičkou a podezírá tak Adama, že si domlouvá nějakou další cestu s Vágnerem a že jí lže. Adam tak nakonec vezme Sid za babičkou. V rodinném kruhu jim pak oznámí, že má z pojistky několik milionů, za které pořídí pro sebe a Sid nové bydlení. 

Vojta a Izy si užívají zamilování a moc by přáli i Markovi a Tereze, aby konečně ve vztahu někam pokročili. Tereza však pozoruje, že se jí Marek každým dnem vzdaluje, a netuší proč. Nepomůže ani malá lest, když Vojta oba zamkne na noc v baru.  

Za vším jsou telefonáty, v nichž si Viky stěžuje, jak je nešťastná. Marek tak zavětřil, že by třeba konečně mohl u dávné lásky uspět. Dokonce to vypadá, že Viky uvažuje o návratu do svého starého bytu. Stejně je doma pořád sama – kdyby se tak vrátila do Dvora, měla by alespoň přátele.  

Marek se tak upnul k myšlence, že bude zachraňovat opuštěnou tajnou lásku, až už úplně zapomněl, že se mu líbila Tereza a že jejich sympatie byly vzájemné.

Prostě Marek! 

Zdroje článku: