Netflix konečně zveřejnil datum premiéry pro jejich nový nejdražší film, co kdy produkovali – a ten se natáčel v Praze

Netflix konečně zveřejnil datum premiéry pro jejich nový nejdražší film, co kdy produkovali – a ten se natáčel v Praze
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
S hned čtyřmi velkými hvězdami v hlavních rolích a ohromným rozpočtem má být „The Grey Man“ netflixovou odpovědí na hollywoodského Jamese Bonda. Nyní streamovací služba zveřejnila datum premiéry filmu, jehož natáčení se částečně konalo v Praze.

Již brzy na Netflixu

Pokud jste se loni v létě pohybovali po Praze, zcela určitě jste mohli zahlédnout rozstřílenou restauraci, mohutná vozidla a kompletně přestavěné náměstí J. Palacha. Navíc byly různé pražské uličky několik dnů uzavřené kvůli natáčení. Při tom šlo o „The Gray Man“, agentský thriller, který mimo jiné zavítá do hlavního města České republiky.

Teď konečně víme, kdy se můžeme kouknout na výsledek. „The Grey Man“ bude celosvětově dostupný na Netflixu 22. července 2022. S Ryanem Goslingem, Chrisem Evansem, Anou de Armasovou a Regé-Jean Pageem je obsazení filmu v čele se čtyřmi superhvězdami velmi kvalitní.

Špičkoví režiséři

The Grey Man režírují Anthony a Joe Russo, režiséři, kteří stojí za několika marvelovskými trháky, zejména Avengers: Infinity War a Avengers: Endgame. Stejně jako u filmů MCU spolupracovali se scénáristy Christopherem Markusem a Stephenem McFeelym – a především měli k dispozici spoustu peněz. Čistý produkční rozpočet ve výši přes 200 milionů dolarů je prý nejvyšší, jaký Netflix kdy vydal pro film – a to jen rok po předešlým nejdražším díle Red Notice. Trailer sice zatím neexistuje, ale aspoň již známe pár

Stejnojmenný Gray Man je Court Gentry (Ryan Gosling), kterého CIA rekrutuje z vězení, aby jako nájemný zabiják vykonával špinavou práci pro tajnou službu. Pak se ale sám stane terčem bývalého agenta CIA Lloyda Hansena (Chris Evans). Agentka Dani Miranda (Ana de Armasová) se brzy připojí Ke Gentrymu. Akční hon se odehrává na celém světě, mimo jiné právě v Praze.

Zdroje článku: