Moje máma veterinářka: Dr. Christoph Lentz –⁠ svobodný otec samoživitel

Moje máma veterinářka: Dr. Christoph Lentz –⁠ svobodný otec samoživitel
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Jaké to je být svobodným otcem? A jakou dohodu uzavřeli po rozvodu Christopher a jeho bývalá žena? Dr. Christoph Lentz v seriálu Moje máma veterinářka je sympatický a pohledný dětský lékař.

A jak už to u doktorů bývá, tráví spoustu času v práci, což byl i jeden z důvodů k rozvodu se svou bývalou manželkou. Není se čemu divit, každý vztah potřebuje péči, a když spolu lidé netráví příliš času, pak se rozpadne.

Christophova žena si zaplňovala volný čas ve fitku, kde se sblížila s fitness trenérem, svým nynějším partnerem. A nejenže opustila Christopha, ale navíc se odstěhovala do Ameriky. To by byla pro jejich dceru Rebeccu příliš velká změna, a tak se sama rozhodla zůstat doma s otcem. Dle vzájemné dohody je teď čeká společný testovací rok a pak se Rebecca rozhodne, zda se přece jen nebude chtít přestěhovat za matkou do Ameriky.

Christoph svou dceru miluje a snaží se pro ni dělat to nejlepší, ale jeho pracovní vytíženost mu nedovolí se dceři věnovat tak, jak by si asi oba přáli. Rebecca je ale šikovná a samostatná mladá dáma a umí si sama poradit v mnoha situacích. Navíc má skvělého psího parťáka, který už sice rozkousal několik párů bot, ale za to je s Rebeccou, když táta nemůže.

A teď ještě získala dobrého kamaráda Jonase, syna paní veterinářky Susanne Mertens. Dokáže táta obstát a rozhodne se Rebecca nakonec zůstat, anebo se odstěhuje za matkou? Takovou otázku si jistě pan doktor klade každý den. Ztratit dceru by bylo těžké pro každého otce, a tak doufejme, že se bude snažit Rebecce věnovat veškerý svůj volný čas.

A díky přátelství Rebeccy s Jonesem se budou často vídat se Susanne, což bude určitě pro oba velmi příjemné. Jak dlouho zůstane Christoph svobodným otcem? Vzhledem k jeho milé povaze a hezkému vzhledu nejspíše sám dlouho nezůstane. 

Zdroje článku: