Diskuze

Moje máma veterinářka: Dr. Christoph Lentz –⁠ svobodný otec samoživitel

Jaké to je být svobodným otcem? A jakou dohodu uzavřeli po rozvodu Christopher a jeho bývalá žena? Dr. Christoph Lentz v seriálu Moje máma veterinářka je sympatický a pohledný dětský lékař.
Zpět na celý článek

Jaké to je být svobodným otcem? A jakou dohodu uzavřeli po rozvodu Christopher a jeho bývalá žena? Dr. Christoph Lentz v seriálu Moje máma veterinářka je sympatický a pohledný dětský lékař.
Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

Svatba jako řemen: Pucholt naposledy v akci, svatba, vodka a podezření z „neslušného chování“
21.11.2025

Svatba jako řemen: Pucholt naposledy v akci, svatba, vodka a podezření z „neslušného chování“

Komedie, která začíná jako romantická historka a končí na stanici VB. Svatba jako řemen z roku 1967 je film, kde se mísí smích, trapasy i morální...

POHÁDKOVÝ KVÍZ: České pohádky od Popelky po S čerty nejsou žerty - víte o nich více než vaše babička?
16.10.2025

POHÁDKOVÝ KVÍZ: České pohádky od Popelky po S čerty nejsou žerty - víte o nich více než vaše babička?

České pohádky jsou symbolem svátečního času a určitě důvodem ke společně strávenému rodinému času. Společně můžete vyplnit i náš kvíz, ve kterém si...

RETROKVÍZ: Chalupáři - pokud nedáte 8, asi jste vyrůstali jinde
31.10.2025

RETROKVÍZ: Chalupáři - pokud nedáte 8, asi jste vyrůstali jinde

Chalupy a chaty jsou v České republice velmi běžné, mnoho z vás chalupu či chatu vlastní a jezdí na ní na víkendy, na prodloužené víkendy nebo na...

Tuhle dětskou hvězdu z Ulice byste dnes nepoznali: S elfíma ušima a láskou k fantasy boří sociální sítě
24.09.2025

Tuhle dětskou hvězdu z Ulice byste dnes nepoznali: S elfíma ušima a láskou k fantasy boří sociální sítě

Mladou herečku proslavil nekonečný seriál už v roce 2007, kdy do něj vstoupila jako nemluvná a roztomilá Ema Toužimská. Dnes už se Anna-Marie...

V pondělní Ulici pátrá Karla po důkazech a Lumírova kamera zachytí vandala při činu
19.10.2025

V pondělní Ulici pátrá Karla po důkazech a Lumírova kamera zachytí vandala při činu

Lumírovo pořízení tajné kamery se vyplatilo. Legální to sice není, ale posloužilo to k nahrání mladého vandala, jenž přeřízl obě kamery na...

Polabí: Zakázané ovoce chutná nejlépe
16.10.2025

Polabí: Zakázané ovoce chutná nejlépe

Polabí není tak klidným místem, jak by se mohlo zdát. Ani policejní sbor není zrovna příkladný. Na všechny čekají testy a nejvíc se bojí sám...

TV tip: Víkend na ostří nože, pozor na manželky, které vědí, co chtějí
15.08.2025

TV tip: Víkend na ostří nože, pozor na manželky, které vědí, co chtějí

Emoce budou lítat do extrému a zejména manželských patálií si o víkendu užijeme do sytosti. Pátek i sobota nabízí naprosto osvědčené kousky, které...

Co kdyby Ulice nabrala jiný směr? Tahle verze dává prostor nečekaným zvratům
17.07.2025

Co kdyby Ulice nabrala jiný směr? Tahle verze dává prostor nečekaným zvratům

Seriálová Magda se s diváky loučila unaveně po bitvě se Soňou, ale zamilovaně, protože má po boku svého Petra. Ale co kdyby se zrovna tato dějová...

Jana Preissová: Televize a filmy ji často ukazují jako křehkou princeznu, v soukromí byla a je bojovnicí
23.09.2025

Jana Preissová: Televize a filmy ji často ukazují jako křehkou princeznu, v soukromí byla a je bojovnicí

Jana Preissová žije se svým manželem Viktorem Preissem už přes padesát let. To není žádné romantický klišé. Je to spíš důkaz, že jejich vztah stojí...

Oblíbené české herečce 11. září málem vzalo partnera. Mají spolu 3 děti a svatba stále není na pořadu dne
11.09.2025

Oblíbené české herečce 11. září málem vzalo partnera. Mají spolu 3 děti a svatba stále není na pořadu dne

Petra Hřebíčková patří mezi stálice českých romantických komedií. Vidět jste ji mohli v romantické komedii Přes prsty, Štěstí je krásná věc či...

Diskutujte

Nejnovější diskutované