Diskuze

Moje máma veterinářka: Dr. Christoph Lentz –⁠ svobodný otec samoživitel

Jaké to je být svobodným otcem? A jakou dohodu uzavřeli po rozvodu Christopher a jeho bývalá žena? Dr. Christoph Lentz v seriálu Moje máma veterinářka je sympatický a pohledný dětský lékař.
Zpět na celý článek

Jaké to je být svobodným otcem? A jakou dohodu uzavřeli po rozvodu Christopher a jeho bývalá žena? Dr. Christoph Lentz v seriálu Moje máma veterinářka je sympatický a pohledný dětský lékař.
Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

Výměna manželek: Ohlédnutí za osudem Lucie z Kladna, která patří k nezapomenutelným účastnicím reality show
31.08.2023

Výměna manželek: Ohlédnutí za osudem Lucie z Kladna, která patří k nezapomenutelným účastnicím reality show

Svým životním stylem dokázala mladá žena ohromit diváky už v lednu 2022. Dodnes se drží v různých žebříčcích na předních místech, pokud jde o...

Celebrity pod lupou: Stydlivka Iva Janžurová nás baví už 60 let
01.07.2023

Celebrity pod lupou: Stydlivka Iva Janžurová nás baví už 60 let

Narozena za protektorátu Čechy a Morava, v tom nejsložitějším období našich dějin. Školačkou od čtyř let a herečkou, která přiznává, že dělat...

Drbárna ze ZOO: Sid už zase neví, jestli chce Adama, nebo spíše Filipa
10.05.2023

Drbárna ze ZOO: Sid už zase neví, jestli chce Adama, nebo spíše Filipa

Seriál pokračuje opět ve svém rytmu, ale dobrá zpráva je, že tentokrát se nad městem už neprohání Adam s posláním zachránit celý svět. Superman si...

Zpátky do minulosti s Ulicí: Kácení stromů na náměstí rozběsnilo nejen Vilmu Nyklovou
18.07.2023

Zpátky do minulosti s Ulicí: Kácení stromů na náměstí rozběsnilo nejen Vilmu Nyklovou

Bývaly doby, kdy na náměstíčku v Ulici nestál jehličnan vrhající stín na malé dětské hřiště. Travnatý porost zde původně zaplňovala skupinka...

Celebrity pod lupou: Belmondo miloval maminku, v Delonovi našel přítele a žádná škola s ním neměla trpělivost
25.07.2023

Celebrity pod lupou: Belmondo miloval maminku, v Delonovi našel přítele a žádná škola s ním neměla trpělivost

Belmondo se v pozdním věku, kdy už mu tělo nesloužilo, rozhodl své vzpomínky vložit do knihy. Sám tak znovu prožíval svých tisíc nádherných životů....

KVÍZ: Vyzkoušejte své znalosti o zlodějském filmu Láska z pasáže
02.07.2023

KVÍZ: Vyzkoušejte své znalosti o zlodějském filmu Láska z pasáže

Láska z pasáže je film o lásce, zločinu, naději a o tom, jak se vyrovnat s minulostí a začít znovu. Je to film, který vás pobaví i dojme. A je to...

KVÍZ: Přesvědčte se, jak dobře znáte filmy a život největší dětské legendy – Tomáše Holého
18.06.2023

KVÍZ: Přesvědčte se, jak dobře znáte filmy a život největší dětské legendy – Tomáše Holého

Dnes si můžete ověřit, jak dobře znáte největší českou legendu z řad dětských herců – Tomáše Holého. Pokud jste loni sledovali náš cyklus článků,...

Nové díly Ulice: Tajnosti mezi Ivou a Robertem přimějí Vítka k protiútoku
14.08.2023

Nové díly Ulice: Tajnosti mezi Ivou a Robertem přimějí Vítka k protiútoku

Ani na začátku 19. sezóny se otravný Dušek nepřestává motat kolem zadané ženy. Bohužel se zdá, že Iva jeho zájem opětuje, přinejmenším s ním má...

Ulice na podzim přivítá herecké posily, které zamávají s osudy našich oblíbených postav
04.08.2023

Ulice na podzim přivítá herecké posily, které zamávají s osudy našich oblíbených postav

Seznamte se důkladněji s novými postavami v Ulici, profesorkou Soňou Čechovou a Evženovou bývalou manželkou Hanou Šmýdovou. Zároveň si můžete...

Saša Rašilov ml. v Půlnoční zpovědi vytvořil možná nejzákeřnější postavu
24.05.2023

Saša Rašilov ml. v Půlnoční zpovědi vytvořil možná nejzákeřnější postavu

Roli Liborova spolupracovníka Oldy si vystřihl Saša Rašilov ml., který sice už dávno ztratil vzhled hezounka, ale dokázal si srdce ženského publika...

Diskutujte

Nejnovější diskutované