Veleúspěšný španělský seriál Papírový dům o největší loupeži v dějinách země představí i pátou, poslední sérii

Veleúspěšný španělský seriál Papírový dům o největší loupeži v dějinách země představí i pátou, poslední sérii
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Zřejmě již v druhé polovině příštího roku se objeví závěrečná série španělského fenoménu Papírový dům. Mnohým z nás vrtá v hlavě, jak tohle vlastně dopadne. Na co se můžeme těšit?

Největší loupež v dějinách

Jeden z nejúspěšnějších počinů současné španělské kinematografie se díky Netlixu rozšířil do celého světa. Záhadný muž přezdívající si El Profesor, kterého mistrně hraje Álvaro Morte, se rozhodnul přichystat největší loupež v dějinách země. Aby svůj plán mohl zrealizovat, najal si k tomu osm lidí s mimořádnými schopnostmi. Ti navíc nemají co ztratit. Jaký je jeho plán? Jednoduše obsadit španělskou královskou mincovnu s cílem vyrobit dvě a půl miliardy eur.

Aby se jim ďábelský plán povedlo uskutečnit, budou potřebovat jedenáct dní, po které je potřeba se postarat o šedesát rukojmí, elitní policejní složky i interní problémy, které v jejich úzké komunitě postupně vzniknou.

Oblíbený seriál

První seriálová řada vzbudila velké ohlasy a sledovanost se pohybovala ve velmi vysokých číslech. Následoval úspěch i dalších dvou řad. Během natáčení v italské Florencii v lednu minulého roku bylo dokonce nutno natáčení přerušit. Bylo to z důvodu návalu fanoušků seriálu, kteří se nahrnuli v takové míře, že se jejich odrazy objevovaly v oknech budov, a to naprosto znemožnilo práci filmařů. Bohužel se popularita seriálu přenesla i do kriminálního prostředí. Několik následně provedených loupeží, které museli kriminalisté řešit, bylo inspirováno právě fenomenálním televizním počinem.

V první čtvrtině roku 2018 se Papírový dům stal nejsledovanějším seriálem Netflixu, který není natočen v angličtině.

V současné době se vysílá osm epizod čtvrté řady a mnoho fanoušků si kladlo otázky: „Co bude dál?“ Všichni příznivci Papírového domu se konečně mohou začít těšit! Bylo potvrzeno, že vznikne ještě pátá, finální řada seriálu.