Nová postava v seriálu Ulice: koho ztvárňuje sympatický Daniel Bambas?

Nová postava v seriálu Ulice: koho ztvárňuje sympatický Daniel Bambas?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V seriálech se pořád objevují nové tváře, což potvrzuje i Ulice. Už od srpna můžeme v seriálu sledovat novou postavu – Mirka Soukala, který Magdě pořádně zamotá hlavu. Co o herci nevíte a čím vás překvapí?

Raději se věnuje divadlu, ale i nabídka v seriálu ho příjemně překvapila. Někteří z nás si ho určitě pamatují z oblíbených seriálů Ordinace v růžové zahradě 2 nebo Velmi křehké vztahy. Proč tedy nezkusit další nekonečný seriál? „Líbilo se mi, že to přichází z osvědčeného projektu, který je profesionálně vedený a ta role vypadala, že je fajn. A samozřejmě to přišlo po té nešťastné covidové pauze, takže jsem byl rád za takovou práci. I když je pro mě divadelní práce ta hlavní, tak před kamerou pracuji rád,“ uvedl.

„Vstoupím do života Veronice Čermákové, tedy Magdě. Moje postava je kladná, je to takový princ na bílém koni, zámožný podnikatel, který přijede z Německa,“

Osobní život

Narodil se v Uherském Hradišti, ale vyrůstal v Českých Budějovicích. Strávil rok na stáži v Rakousku a vystudoval DAMU v Praze.

Během cestování si zamiloval Dánsko. "Přemýšlel jsem, jestli bych dokázal fungovat ve své profesi. Pro mě základ znamená divadlo, které je úzce spjaté s jazykem," tvrdí. Hrát v angličtině a němčině by nejspíš zvládl, ale myslí si, že kvůli přízvuku by to nebylo ono.

Se svou orientací se svěřil kamarádům a rodině, ale ani před médii se to bohužel neutajilo. Těší se, až nastane moment, kdy lidé orientaci člověka nebudou řešit. "Svatba a děti opravdu nejsou jen výsadou heterosexuálních párů, i když je naše legislativa v tomto ohledu stále dost pozadu," řekl serveru Super.cz.

Zdroje: