Mazlíčci slavných: Kdo z hollywoodských celebrit má doma kočku a kdo preferuje psy?

Mazlíčci slavných: Kdo z hollywoodských celebrit má doma kočku a kdo preferuje psy?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Řada z nás si bez nějakého toho chlupáče neumí představit svůj domov. I slavné hollywoodské hvězdy mají své zvířecí kamarády. Kdo nedá ani ránu bez kočky či psa a kdo se nespokojí s obyčejným mazlíčkem?

Hugh Jackman

Spokojenou rodinu slavného herce tvoří kromě manželky a dětí také psi. Konkrétně má doma křížence pudla jménem Alegra a francouzského buldočka, jehož pojmenoval Dali.

Tento pejsek je sice vzrůstem malý, ale odvahy má na rozdávání. Slavný hrdina ho dokonce musel vysvobozovat ze psích šarvátek. Novináři také Hugha, který má pověst pohodáře bez hvězdných manýrů, nachytali, kterak po svém psíkovi svědomitě uklízí.

Sophie Turner

Herečka je velkou milovnicí psů. Z natáčení seriálu Hra o trůny jí „na památku“ zůstal pes plemene Northern Inuit, kterého pojmenovala Zuni. O fence v jednom z rozhovorů herečka pobaveně prohlásila, že byla vážně špatná herečka.

S manželem Joem Jonasem si pak adoptovali aljašského klee kai. Později k němu přibyl ještě jeden pejsek stejného plemene. S tím se však za smutných okolností před časem loučili, neboť jej srazilo auto.

Ian Somerhalder

Hollywoodský hezoun má doma kočku. Tím tentokrát nemyslíme jeho manželku Nikki Reed, ale kočku čtyřnohou.

Chlupatí kamarádi ho provázejí od dětství, v současnosti má tak doma rovnou tři čtyřnohé krasavice. Jak sám přiznal, soužití je to veselé a už od probuzení je doslova obklopen kočičími chlupy. Domů si je dovezl z různých koutů světa a každá z nich má prý odlišnou povahu.

Robert Downey Jr.

Známý herecký průšvihář má doma hotovou ZOO. Společnost mu kromě psů a koček dělají také kozy, prasata nebo lamy. Lásku ke zvířatům si přinesl ze své rodiny. Doma prý pojmenovávali zvířecí miláčky povětšinou podle slavných režisérů. Měli tak doma například Stanleyho Kubricka.

Herec je velkým bojovníkem za práva zvířat. Navíc šíří osvětu a podporuje adopci mazlíčků z útulku. Ostatně když se ho novináři ptali, jakou jedinou otázku by položil svým kočkám, kdyby s nimi mohl mluvit, prý by herce zajímalo jen jedno: Jsou skutečně šťastné? Jak dojemné!

Zdroj: