Pohodové letní filmy aneb co si pustit v horké dny?

Pohodové letní filmy aneb co si pustit v horké dny?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Chcete si dnes večer jen tak hovět a nedívat se na nic vážného? Máme pro vás tipy na letní filmy, které jsou plné pohody i zábavy. Jdeme na ně!

Zkus mě rozesmát

Komické situace a letní pohoda. To je film s Jennifer Aniston v hlavní roli. Jak dopadne příběh, kdy plastický chirurg Adam Sandler požádá svou asistentku, aby předstírala, že je jeho nastávající manželkou. Koho tím chtějí okouzlit, a jak to celé dopadne? Dozvíte se ve filmu Zkus mě rozesmát.

Pobavili jste se? Následující tip je ze slunné Itálie.

Pod toskánským sluncem

Romantická komedie vás přenese do slunné Itálie. Diane Lane je čerstvě rozvedená spisovatelka ze San Francisca. Od své kamarádky dostává nabídku pobytu v Toskánsku, z čehož není příliš nadšená. Nakonec jí tento výlet naprosto změní život.

Už se těšíte, až si vychutnáte nejen příběh, ale i italskou krajinu?

Dopisy pro Julii

Dojemná a hravá lovestory posazená v prosluněné Itálii. V hlavní roli se představí Amanda Seyfried, Christopher Egan a toskánská krajina. Natáčelo se v Sieně, Veroně a v Pienze.

Co se stane v příběhu mladé Američanky, která přicestuje do Verony, aby se zde setkala se skupinou dobrovolníků, kteří odpovídají na dopisy vkládané do mezer ve zdech starobylého domu?

Italské prázdniny

Tento film zaujme především teenagery. Dobrodružství začíná, když se Lizzie v podání Hilary Duff vydává na školní výlet do Itálie. Tam se zamiluje do italské popové hvězdy Paola, který si ji splete se svou bývalkou. Z Lizzie se stává velká hvězda pop music a přemýšlí, zda je tento život pro ni to pravé. Pohodové, bez nutnosti se zamýšlet, prostě letní biják.

Jak na vás zapůsobí tento film?

Pokud letos v létě vynecháte trilogii Slunce, seno…. nebo si dokonce nedáte ani Setkání v červenci, Pomádu či Hříšný tanec, nebudeme se na vás zlobit. Zkuste i jiné letní oddechovky.