Drbárna ze ZOO: S návratem Evy Burešové se možná dočkáme hry o trůn. Která královna má větší šance?

Drbárna ze ZOO: S návratem Evy Burešové se možná dočkáme hry o trůn. Která královna má větší šance?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Za předčasným návratem Evy Burešové do natáčecího kolotoče oblíbeného seriálu ZOO může být hned několik důvodů. Všichni si dobře pamatujeme, že si původně chtěla mateřské radosti s druhorozeným synem užít déle. Uváděla, že na první dítě byla sama, takže měla velice silnou motivaci pracovat.

Jedním dechem dodávala, že druhé dítě se narodí do úplně jiných podmínek, a proto si může dovolit plnými doušky vychutnat rodičovskou dovolenou.

Jenže uplynuly sotva čtyři měsíce a Eva vyměnila projížďky s kočárkem po vesnici za plné pracovní nasazení. Kromě hlavní role v muzikálu a zpívání, se dvojnásobná maminka vrací i do divácky oblíbené role Viky.

Za tak rychlým návratem může být tlak TV Prima, která po odchodu Burešové kvůli těhotenství, musela honem rychle zpopularizovat novou hvězdu seriálu. A je nutno dodat, že propagace se povedla a popularita Michaely Pecháčkové šla poslední měsíce hodně nahoru.

To si možná uvědomila i Eva Burešová a začala se o svůj seriálový trůn trochu obávat. Přece jen role Sid je psána tak, aby se Sid všem líbila. Navíc se na Michaelu Pecháčkovou dobře dívá a je zajímavé sledovat, jak za ten rok, co seriál běží, se pozvolna proměňuje z děvčete v ženu.

Po odchodu Viky dostala postava Sid mnohem více prostoru, konečně došlo k tolik očekávanému sblížení s Adamem a teď to vypadá, že diváky čeká další love story s Filipem.

Burešová se tak bude vracet za situace, kdy si svou oblíbenost bude muset u diváků znovu vybojovat, a to nebude snadné, když na to bude sama bez soudce. Aby její dějová linka zaujala, bude muset i v jejím životě být nějaký muž. Protože právě milostné vztahy jsou v seriálových telenovelách to, co diváky (hlavně divačky) přitahuje nejvíce.

Nějaké „telefonáty“ s Petrem by asi moc zajímavé nebyly, takže Viky bude potřebovat reálného chlapa, aby mohla její postava alespoň zkusit zaútočit na popularitu Michaely Pecháčkové v roli Sid.

Není žádným tajemstvím, že se Pecháčková a Burešová zrovna moc nemusí, a tak se rozhodně budou obě snažit si titul hlavní hvězdy urvat pro sebe. Na trůnu teď sedí Míša a určitě se svého postavení nebude chtít vzdát.

Viky v podání Burešové se tak bude muset hodně snažit. Přece jen má s Přemkem Forejtem na krku hypotéku na dům v Struhařově u Benešova, za který dali kolem 13 milionů a je jasné, že Eva bude chtít minimálně tolik natáčecího času, co měla před odchodem z natáčení. Jenže nemá úplně jisté, že ji diváci budou tak moc chtít.

Dějová linka Burešové bude potřebovat hodně zajímavou zápletku, aby se jí vrátila tak velká popularita, na kterou byla zvyklá. A nějak na ni žádný chlap nezbyl. Sice si bude rozumět s Charliem, ale ten bude zachraňovat zrzečku se psím útulkem. Marek bude mít plnou hlavu Tez (nebo Izy), Filip sice bude s Viky bydlet, ale v té době už bude nejspíš vrkat se Sid a kdyby to měla postava Viky nějak narušit, to by se asi divákům moc nelíbilo.

Zdroj článku:
  • autorský článek