Rok 2022 je pryč a Eva Burešová bilancuje, o co je její život bohatší a spokojenější

Rok 2022 je pryč a Eva Burešová bilancuje, o co je její život bohatší a spokojenější
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Přestože to vypadalo, že si Eva Burešová udělá delší pauzu, aby si užila všech novinek ve svém životě, nakonec ji dobré pracovní příležitosti „rodičovskou dovolenou“ hodně zkrátily. Úspěšná a oblíbená umělkyně si pochvaluje, jak se jí na všech frontách daří.

Pro mnoho z nás byl rok 2022 dost drsný a jsme rádi, že je pryč. Eva Burešová si však pochvaluje, jak skvělé období prožila a kolik pozitivních novinek jí obohatilo život. Dostala hodně pracovních příležitostí, s partnerem si pořídila nový dům a přivítala do něj druhého syna.

Kudy chodí, tudy chválí své tělo, jak náročné období zvládlo a obdarovalo ji zdravým Tristanem. O porodu mluví jako o mystickém zážitku, který by si ráda zopakovala, protože už teď je jí po bříšku smutno. Žije vůbec Eva na stejné planetě?

Klasickým rysem české povahy je neustále si stěžovat na cokoliv. A rok 2022 přinesl celou řadu problémů, takže ani nebylo třeba dlouze hledat, co všechno je špatně. A uprostřed všeobecně blbé nálady září usměvavá bruneta, která zřejmě prožívá nejlepší období ve svém životě. Není divu, že to některé lidi irituje.

I tak si hvězda seriálu ZOO drží svých půl milionu sledujících na Instagramu, se kterými se ráda dělí o střípky ze svého života.

Rodinka se odstěhovala na venkov, což sice jak pro Evu, tak pro jejího partnera Přemka Forejta znamená dojíždět za prací, ale ani jednomu to problém nedělá. Pro Evu je nové bydlení jedno ze splněných přání.

Ale jak se svěřila, celý rok 2022 pro ni byl přesně takový, jak si přála. Našlapaný prací, plný splněných snů a silných emocí. Někdy jí bylo do smíchu, někdy do pláče. Celé druhé těhotenství si užila, protože si ho jednoduše užít chtěla. A jak uvádí, uplynulý rok jí dal syna, dům, psa, role, Slavíka a fanoušky (uvedeno přesně v tomto pořadí).

Hlavu si neláme ani z toho, že nabraná kila nejdou dolů tak rychle, jak by potřebovala. Jednoduše to neřeší a jen si obměnila šatník a pro natáčení seriálu ZOO má nové kostýmy. I její postava Viky se stává matkou, a tak je celkem pochopitelné, že se změní i její styl oblékání.

Eva uvádí, že našla svůj klid, mír a lásku. Jen co se ukáže jaro, plánuje Eva s partnerem také zasadit strom na své zahradě, aby tak splnili poslední důležité poslání, které by člověk měl v životě stihnout. A měl by to být vánoční stromeček.

„Když jsem se v poslední den toho roku koukala na poslední západ slunce, řekla jsem si, že to vše zlé, co mě potkalo, bylo neviditelné. To, co jsem mohla nahmatat, obejmout, pozdravit z očí do očí, bylo vždy jen úžasné,“

svěřila se umělkyně svým fanouškům na sociálních sítích.

Zdroje článku: