Nejoblíbenější rodina v Ulici: Ani po letech nezapomínáme na Jordánovy či Hejlovy

Nejoblíbenější rodina v Ulici: Ani po letech nezapomínáme na Jordánovy či Hejlovy
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Snad všechny současné uličnické rodinky se nedávno sešly při příležitosti oslav 18 let Ulice. V nekonečném seriálu se za dobu vysílání vystřídalo neuvěřitelné množství herců, kteří ztvárnili více či méně oblíbené postavy. Mezi nejopěvovanější stále patří Jordánovi, Hejlovi, ale i Liškovi či Nyklovi.

Jordánovi nás do Ulice přivedli

Ačkoli z Jordánových už v Ulici zbývá jen táta Tomáš, tahle rodina v divácích stále vyvolává hřejivé vzpomínky na úplné začátky seriálu. Dá se říct, že právě Jordánovi nás do Ulice přivedli, první díl před celými osmnácti lety ostatně začal jejich návratem z letních prázdnin. Jak šel čas, Bára Jordánová (Tereza Brodská) se odstěhovala do Brna s novým partnerem, její dcera Tereza (Patricie Pagáčová) se provdala za Davida Kučeru a odjela s ním do Rakouska a syn Matěj (Jakub Štáfek) s Katarínou se zase přesunul do Barcelony. Samotný Tomáš Jordán (Petr Vacek) se v poslední době objevuje spíše sporadicky, aby přednášel na gymnáziu nebo se Magdy zeptal, co je u ní nového.

Divákům schází milovaná profesorka Hejlová

S láskou fanoušci seriálu vzpomínají rovněž na rodinu Hejlových, především na skvělou profesorku Miriam v podání Hany Maciuchové. Zároveň by si přáli, aby se do Ulice vrátili Rudolf Hložánek se Simonou, skvěle ztvárnění Václavem Koptou a Pavlou Tomicovou. Velkou oblibu si získali také Liškovi, z nichž nám tu zůstali vlastně už jen Anička s Františkem, protože Bedřich (Adrian Jastraban) odjel kvůli dceři Ladě do Opavy.

Velkými oblíbenci jsou Liškovi a Knoblochovi.
Velkými oblíbenci jsou Liškovi a Knoblochovi. | Zdroj: TV Nova

Aktuálně vedou Peškovi, Nyklovi, Knoblochovi a Klímovi

Ze současných uličnických rodin se největší oblibě těší Peškovi a Nyklovi, kteří jsou ostatně součástí seriálu od samého začátku. Na sociálních sítích se diváci pochvalně vyjadřují nejen o nich, ale také na adresu Knoblochových nebo Klímových. „Je to skvělý seriál. Všichni herci jsou úžasní. Mě osobně baví nejvíc Miloš a Eva Knoblochovi,“ napsala jedna z věrných divaček. „Mojí nejoblíbenější rodinou jsou Klímovi, hlavně Michal a Iva,“ uvedl další fanoušek.

Diváci fandí nejen sympatickým zamilovaným párům

Ti, kdo přejí lásce, která dokáže překonat všechny překážky a rány osudu, drží palce hlavně Gábině a Jirkovi Hermanovi nebo Blance a Evženovi. Trochu překvapivé ovšem je, že si diváci oblíbili také Vandu s Luďkem. Těžko říct, proč by někdo fandil arogantnímu násilníkovi a podvodné gamblerce. Snad proto, že se k sobě tak báječně hodí? Protože oba chybovali a postupně se snaží napravit? Nebo spíš proto, že díky jejich dramatům není v Ulici nuda? Pravda bude asi někde uprostřed.

Diváci fandí Blance a Evženovi i Vandě a Luďkovi.
Diváci fandí Blance a Evženovi i Vandě a Luďkovi. | Zdroj: TV Nova

Trefné shrnutí, pod které by se asi mohla podepsat většina z nás, nabízí následující komentář u příspěvku seriálu: „Mně se líbí Evžen s Blankou a rodina Klímova. V minulosti byli skvělí Jordánovi a Pavla Tomicová s Václavem Koptou – ti by se mohli vrátit, aspoň třeba na chvíli. Uvidíme, jaké příběhy budou dál… Těším se na všechny další díly – hlavně ať Ulice běží dál.“

Zdroje článku: