Tvoje tvář má známý hlas: Václav Kopta

Tvoje tvář má známý hlas: Václav Kopta
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Diváci netrpělivě vyhlíží začátek nové řady Tvoje tvář má známý hlas, který je už určen na 27. 2 2022. Pořadatelé postupně odkrývali nové soutěžící, ale nyní už známe všechny tváře.

Princip soutěže je již dobře znám. Postaví se proti sobě osm osobností ve dvanácti kolech v různých přestrojeních. Vyhraje nejlépe sehrané a odzpívané číslo. Televizní pořad Tvoje tvář má známý hlas si fanoušky drží svým důvtipem a zajímavými proměnami.

Nová řada, nová osmička vyvolených

Pořadatelé si znovu dali záležet na novém výběru a diváci se tak mohou těšit na velké talenty a spoustu zábavy. V porotě se objeví král Jakub Kohák, Daniel Dangl, Eva Burešová a Petra Nesvačilová. Do moderátorských křesel vpluli oblíbení moderátoři Ondřej Sokol a Aleš Háma.

Vítězové z předešlých řad

  • Hana Holišová
  • Jan Cina
  • Tatiana Vilhelmová
  • Berenika Kohoutová
  • Michaela Badinková
  • Marek Lambora
  • Jitka Čvančarová
  • David Gránský

Soutěžící deváté řady

Už na konci tohoto měsíce se můžete těšit na velmi úspěšnou show. Tvůrci opět uhájili opravdu fenomenální sestavení soutěžících, kteří se postaví výzvě – každý týden pobavit diváky svými proměnami a vystoupeními.

V nové sestavě soutěžících uvidíte herečku Denisu Nesvačilovou, herce Václava Koptu, zpěvačku Moniku Absolonovou, modelku a moderátorku Ivu Kubelkovou, herce Sašu Rašilova, herce Denise Šafaříka, účastnici ze SuperStar Nikitu Machytkovou a YouTubera Martina Careva.

Herec Václav Kopta

Václav Kopta se narodil v Praze a zůstal ji věrný až do dnes. Jeho otcem je skvělý textař Pavel Kopta a děda byl významným spisovatelem. Se svou ženou, herečkou z divadla Pod Palmovkou, mají již dvě děti.

Během studia na Pražské konzervatoři mu byla nabídnuta filmová příležitost. Takže sedmnáctiletý student si zahrál ve Sněženky a Machři.

Václav Kopta se svou ženou, herečkou z divadla Pod Palmovkou, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Po tak krásné roli, mu byly hned nabízené další, ale žádná už nebyla tak výrazná a úspěšná. Stal se z něj člen souboru divadla Semafor, díky čemuž si zahrál v mnoha filmech, které připravoval Jiří Suchý.

Už od odehrání role v prvním filmu, se chtěl stát divadelním hercem a zapustit v něm kořeny. Kromě Sněžek můžete herce Václava Koptu zahlédnout v Okresním přeboru nebo v oblíbeném snímku U mě dobrý.  

Kromě úspěšné divadelní dráze se herec věnuje s láskou i textařině. V ní se pohybuje mezi předními interprety a může tak mluvit i o úspěšné hudební kariéře. Jeho hudební jste mohli slyšet, když hrál na klavír v kapele BossaNova a Bluesberry.

Jako spoluautor se podílel na tvorbě muzikálu o Čachtické paní nebo Lucrecia Borgia, které se odehrávalo v Národním divadle.

Herec Václav Kopta se také rád věnuje sportům. Rekreačně se vyřádí na tenisu a jízdě na kole. Donedávna byl i vášnivým včelařem, ale bohužel po nedávné nehodě se musel koníčku vzdát.

Ohledně Televizní soutěže zatím není jisté koho bude Václav Kopta předvádět, ale je jisté, že de máme na co těšit. Jako první si přál, aby mohl ztvárnit pana Suchánka.

O novém snímku Mimořádná událost

Film, který se inspiroval skutečnou událostí z roku 2019, nemá jen ukázat nehorázné štěstí cestujících, ale zároveň si utahuje z povahy české populace. Není to ovšem jediný film, který si bezostyšně utahuje z Čechů.

Ukazují, že Češi nad situací dokáží pouze remcat a nechtějí nic změnit. A místo toho, aby se v době nejhorší spojili, rozhádají se.

Účastníci vlakového dobrodružství si užijí celkem sto minut napínavých chvil. Začne to tím, že strojvůdce, Václav Kopta, vystoupí z vlaku, aby se šel podívat na brzdy. Vlakové dveře se zavřou a vlak se rozjede.

Celou situaci řeší cestující, kteří si vůbec nerozumí a společně netolerují. Místo řešení hledají urážky a zabývají se svými zájmy a potřebami. Pouze samé JÁ.

Strojvedoucí se mezitím snaží dohnat motoráček. Během jízdy se stanou různé situace jak ve vlaku, tak i venku. Film je jedna karikatura vedle druhé!

 

Zdroj: