Jak jsem poznal vaši matku konečně i na Netflixu

Jak jsem poznal vaši matku konečně i na Netflixu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Poslední roky si lidé potrpí hlavně na seriálech. Mají rádi prožívat příběhy se s hlavními postavami, kladnými i těmi zápornými. Stejně je tomu tak i teď. Kdo by neznal legendární seriál Jak jsem poznal vaši matku, který je k vidění roky snad úplně všude.

Nyní máme možnost sledovat ho i na populární streamovací službě Netflix, kde jsou k vidění všechny řady a epizody. Konečně vše na jednom místě. Můžeme se tak těšit na vyprávění hlavního hrdiny, jenž nešetří humorem. Ten nás totiž provází celým seriálem. Jedná se o romanticko-komediální seriál, co si oblíbila velká skupina lidí všech kategorií. Snad i proto, že jde jen o krátké, většinou dvacetiminutové epizody, od nichž je obtížné se odtrhnout.

O čem seriál vypráví?

Jak již bylo řečeno, jedná se o velmi krátké epizody seriálu, který si dokázal získat velkou řadu sledujících. Název Jak jsem poznal vaši matku, vlastně vypovídá úplně o všem. Sledujeme zde příběhy party přátel, pěti hlavních představitelů. 

Většinou se jedná o příběhy z oblasti přátelství a lásky, které jsou však humorně pojaty.

Tyto příběhy, problémy a strasti života vypráví jeden člen party Ted. Nejde o klasické vyprávění, ale o vyprávění několik let zpětně svým dětem o tom, jak s touto partou trávil své mládí, prožíval lásky, přátelství, zklamání, ale i radosti. Detailně, ale s humorem popisuje to, jak sám dlouho hledal tu pravou lásku, ženu svého života a matku svých nyní dospívajících dětí. Děj se tedy odehrává zpětně, Ted musí pátrat ve vzpomínkách, které sahají do roku 2005, kde právě příběhy hrdinů začínají.

Tento seriál má devět sérií, v nichž můžeme sledovat kolem 22 epizod. První série se začala natáčet již v roce 2005 a poslední v roce 2013. Nejedná se tedy o žádnou novinku. Seriál se obsazen skvělými herci, jako jsou Josh Radnor, Jason Segel, Neil Patrick Harris, Alyson Hannigan, Cobie Smulders a mnoho dalších.

 

Zdroje: