Do Ulice míří herec Marek Vašut. Jeho postava bude opředena tajemstvím

Do Ulice míří herec Marek Vašut. Jeho postava bude opředena tajemstvím
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Tvůrci Ulice si všechny novinky připravované pro jarní část devatenácté sezóny pečlivě střeží, přesto už vypustili do éteru informaci, že herecký tým rozšíří Marek Vašut. Zatím nevíme, koho si vlastně zahraje, ale to divákům nebrání v nadšených spekulacích.

Ani klaďas, ani záporák

Začátek devatenácté sezóny Ulice přinesl po letních prázdninách pár nových postav (např. Soňu Čechovou v podání Lucie Vondráčkové) a přivítal zpátky staré známé (Moniku Farskou či Eddieho Rambouska), čímž potěšil celou řadu věrných diváků nekonečného seriálu. Ti nebudou o zajímavé novinky a hvězdné posily ochuzeni ani po Vánocích. Hned od ledna totiž nastoupí do Ulice sympaťák Marek Vašut, který se rozhodně nezastaví jenom na skok, ale pobude si s námi na obrazovkách déle.

Ačkoli tvůrci zatím snaživě tají podrobnější informace o obsahu jarní části devatenácté sezóny, pár atraktivních detailů o novém členovi hereckého týmu se k nám už doneslo. Podobně jako v případě Hany Šmýdové, kterou hraje Adéla Gondíková, půjde i tentokrát o výraznou postavu opředenou tajemstvím. Pro Marka Vašuta jsou typické role charismatických mužů, drsných chlapáků a neodolatelných svůdníků, kteří dokážou v ženách vzbudit touhu jediným pohledem. Čeká ho snad něco podobného i v Ulici?

„V první řadě musím říct, že jsem velmi ráda, že jsme se s Markem Vašutem dohodli na spolupráci. Přiznám se, že ve chvíli, kdy jsme se o obsazení role, kterou v Ulici ztvární, začali bavit, všechny nás okamžitě napadl on. Kolem jeho hrdiny se v seriálu vyrojí několik tajemství, nebude to jednoznačný klaďas, ale ani záporák. Jeho postava bude hodně barvitá, svým příchodem zasáhne do života jednoho oblíbeného uličního páru i dalších postav,“ naznačila Silvia Klasová, kreativní producentka Ulice.

Marek Vašut, TK k muzikálu Sladké mámení aneb Kvítek mandragory
Marek Vašut, TK k muzikálu Sladké mámení aneb Kvítek mandragory | Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Fanoušci Ulice už se na novou posilu těší

Všechny ty, kteří už se na příchod Marka Vašuta začali těšit bezmála stejně jako na Vánoce, můžeme uklidnit zprávou, že se objeví hned na začátku roku. Právě proto, že je jako herec velmi vytížený, se nabízí otázka, zda ho v seriálu budeme vídat často nebo spíše jen zřídka a co ho vlastně přimělo kývnout na nabídku zahrát si v Ulici. Skočil po příležitosti okamžitě, nebo váhal dlouho?

„Jen tak dlouho, než jsem si s producenty vyjasnil, že se moje nová role svým rozsahem bez problémů vejde do mého časového rozvrhu a nebude kolidovat s mými dalšími závazky.“

Na sociálních sítích se už teď množí spekulace fanoušků o tom, jaká jeho postava asi bude a komu zasáhne do života. Objevují se názory, že by mohlo jít o zatím pouze zmiňovaného otce dvojčat Dvořákových. Nechme se překvapit. Každopádně se většina diváků shoduje na tom, že ať už si Marek Vašut zahraje kohokoli, bude to jistě zajímavá podívaná. „Je mi jedno, koho bude hrát, ale na pana Vašuta se těším. Je to Pan herec,“ napsala jedna z divaček.

Zdroje článku: